Jw. w poniedziałek. Wpisywać się zainteresowani i jaka godzina Wam pasuje, mi każda po 17-17.30![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
W dobrym towarzystwie to zawsze warto się spotkać- dlatego jestem
Godzina dowolna pasująca reszcie![]()
HAKUNA MATATA !!
a moze nie spocik a na szczesliwice do tej drewnianej knajpy pojdziemy![]()
Jutro skoro świt, kupię sobie Golfa 3!!
do Dziada??w sumie można pójść ale nie na % tylko na jakieś żarcie z grilla
![]()
HAKUNA MATATA !!

Bawcie się dobrze, ja w robocie będę![]()

No rzesz cholerka jasna, specjalnie pod dziołchy ustalamy i żadnej ma nie być![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

haaaa!!!!Poniedziałek to lany poniedziałek, ale może po świętach już co? Ja się piszę, z racji diety nie mogę jeść ale chętnie coś innego wymyślę - piwo też kaloryczne (tak tak z główką wszystko ok) ale istnieją soki świeżo wyciskane
![]()
ja chcę być i chcę się z Wami na SZCZ spotkać![]()
"Jeżeli przynajmniej śnisz, żeby mnie pokonać,
Lepiej, żebyś się obudził i przeprosił" - Muhammad Ali
A ya idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
Ya idu takaya vsya, na serdtse rana
Slyozy dushat dushat, ya v plenu obmana
No, idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
lalala ułaułauła

Ja myślałem o wczorajszym poniedziałku ale może być i później po świętach, dzień tygodnia raczej bez znaczenia![]()

ja napiszę wkrótce jakie dni wchodzą w grę, pewnie popołudnia i wieczory co? Bo większość z nas pracujące są![]()
"Jeżeli przynajmniej śnisz, żeby mnie pokonać,
Lepiej, żebyś się obudził i przeprosił" - Muhammad Ali
A ya idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
Ya idu takaya vsya, na serdtse rana
Slyozy dushat dushat, ya v plenu obmana
No, idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
lalala ułaułauła
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki