Cześć,
Czy możecie polecić jakiś dobry serwis zajmujący się car audio? Generalnie sprawa jest prosta wymiana firmowych głośników na jakieś markowe i podpięcie tego pod firmowe radio. Chodzi mi o zakład który zna się na rzeczy nie spartoli czegoś nie uszkodzi samochodu podczas takiej operacji no i nie zedrze człowieka skóry gdy przyjdzie do płacenia. Może macie pojęcie ile coś takiego może kosztować? Chodzi mi o samą usługę głośniki kupię sobie sam
Dzięki za info pozdrawiam
Podłączam się, wymiana głośników firmowych i wsadzenie 4-ech jakiś markowych oraz wymiana Radia, bo mam jakieś kombinowane i już uszy mnie bolą .....![]()

Panowie, a może wpadniecie na następnego spota to mogę obejrzeć jak to dokładnie wygląda i ja bym Wam pomógł![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Tylko gdzieś czytałem, że sama wymiana głośników bez wygłuszenia drzwi za wiele nie da, ale chciałbym się mylić (też z czasem pewnie wymienię serię na coś innego)
Cześć,
Dziękuję za zaproszenie. Ja to narazie nie mam czym wpaść... Cały czas szukam swojej 147. Pytam o serwis w imieniu mojego kolegi bo chce wymienić sobie głośniki i nie za bardzo orientuje się w serwisach. Pozdrawiam

Ja lubię a takie klocki się bawićTylko tak jak napisałem muszę wcześniej zobaczyć co i jak bo co innego dłubać u siebie a co innego u kogoś - muszę ocenić czy się podejmę
![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki