Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
-
Użytkownik
Embrion
Kto potrafi zrobić rozrząd Alfa 156 1,9 JTD 8V Warszawa?
Witam!
Przeskoczyl mi
rozrząd chyba o ząbek. Nie jestem z warszawy, mam uziemniony samochód nie znam w okolicy dobrego
mechanika a chciałbym naprawić usterke na miejscu bez przemieszczenia samochodu. czy jest ktos w stanie mi pomóc? Warszawa
Priv
-
05-06-2011 19:41 # ADS
Akwizytorka
-
-
Użytkownik
Embrion
Silnik pracuje jak stary disel. Stalo to sie po redukcji biegu z 4 na 2. Pasek rozrzadu jest luzny wedlug mnie za luzny. Na rolkach były kawałki włókna od paska wielorowkowego króry został uszkodzony i jest do wymiany po zdjeciu paska wielorowkowego silnik nadal glosno pracuje.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
w ząbkach nie wiem ponoć ktoś jest w wolo-minie
-
Moderator
Romeo

Napisał
pawelkrol
Witam!
Przeskoczyl mi
rozrząd chyba o ząbek. Nie jestem z warszawy, mam uziemniony samochód nie znam w okolicy dobrego
mechanika a chciałbym naprawić usterke na miejscu bez przemieszczenia samochodu. czy jest ktos w stanie mi pomóc? Warszawa
Priv
Tego kolego raczej nikt na ulicy nie zrobi, trzeba podholowac auto do warsztatu. Gdzie stoi auto?
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
75andrew155
Tego kolego raczej nikt na ulicy nie zrobi, trzeba podholowac auto do warsztatu. Gdzie stoi auto?
Witam. Samochod stoi w jelonkach i chcialbym go jakos przetransportowac do www.pablogarage.pl
-
Moderator
Romeo

Napisał
pawelkrol
Witam. Samochod stoi w jelonkach i chcialbym go jakos przetransportowac do
www.pablogarage.pl Nie w Jelonkach tylko na Jelonkach. Paweł ma gościa z holownikiem więc nie powinno byc problemu. Dużo bliżej masz na Arkuszową 2a tam też masz speców od Alfy, tylko tam musisz być czujny na ich wyceny i zakres robót
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
-
-
Użytkownik
Embrion
Witam. Alfa juz smiga we wtorek zaprowadzilem o 22 do Pawla a w srode o 18 juz smigalem.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)