Czy ktoś z terenu Ursynowa lub Mokotowa byłby tak miły aby użyczyć jednej lub dwóch kobyłek na 1-2 dni? Muszę wymienić czujnik położenia wału co jest operacją banalną lecz oczywiście terminy u lokalnych mechaników są kilkudniowe, a dalej nie dojadę bo bella gaśnie po nagrzaniu![]()
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva | To GTV or not to GTV (?)

Ależ skąd drogi Michale, po prostu lubię sobie czasem rozbebeszyć mechanikę na parkingu i jeździć komunikacją miejską![]()
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva | To GTV or not to GTV (?)
Kup to Gtv i jeździj V6 i niechaj się nie psuje![]()
HAKUNA MATATA !!

A nie wystarczy przypadkiem zrzucić koło i nadkole?? Nie wiem jak w tych 16V jest ale u mnie w 8V bez problemu na lewarku się zrobi![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

O fak, nie zauważyłem![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Uwaga! Zmieniam prośbę na ofertę użyczenia - jeśli ktoś z Ursynowa lub okolic będzie w potrzebie to mam od wczoraj dwie ładne kobyłki. Czujnik wymieniony, dychawiczny JTD odzyskał wigor i nie gaśnie![]()
Tak i jeździ?? Marcin nie wierze!!I nie uwierze dopóki nie zobaczę
![]()
HAKUNA MATATA !!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki