Witam,
Pytanie do kolegów z Piotrkowa, do którego warsztatu się wybrać na wymianę rozrządu?
Od 2 tygodni mam Alfę i potrzebuję informacji gdzie swoje naprawiacie,( mchanik, elektryk) bo nie chciałbym żeby jakiś kowal się do niej dotykał.
Czy jest w Piotrkowie sklep z częściami do Alfy?
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy pięknych Alfa Romeo
Jeśli nie znajdziesz nic bliżej to zapraszam:
www.alfa-lancia.com.pl
Masz zapewnioną fachową obsługę twojego auta. Wyrabiamy się z taką robotą do 3 godzin więc tego samego dnia wrócisz do domu autem.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
SERWIS KLIMATYZACJI
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.

u mnie rozrząd był wymieniany na jagielońskiej przed strażą po lewej stronie, 3 lata temu płaciłem 180zł za robotę, więc możesz śmiało podjechać i zapytać
Ja od kilku lat jeżdże do jedengo mechanika na wierzejach ( ul Pszczela przy hurtowni rowerów ) z każdym samochodem. Mechanik jest naprawdę dobry i potrafi zrobić wszystko w każdym samochodzie.

U mnie też na Jagielońskiej
Ostatnio jednemu koledze z forum podałem nr telefonu i powiedział, że też tam pojedzie...
Zapłaciłem 180zł: rozrząd + pasek klinowy

Dziękuję za odpowiedzi![]()
Byłem dzisiaj na Jagiellońskiej i juz umówiłem się na wymianę. Teraz muszę kupić rozrząd tylko gdzie i jaki? Chciałbym Oryginal lub SKF, czy kupię w Piotrkowie lub w naszym województwie? Nie lubię kupować na allegro. I jeszcze olej, gdzie kupić Valvoline?
A tak poza tematem, znalazłem ok 30 Alf z Piotrkowa czy robicie jakieś piotrkowskie spoty?

Kurdę, ostatnio przeglądałem Alfy, które stoją w Piotrkowie i poznaję AVATAR. To była ta z Łódzkiej?
Jeśli chodzi o rozrząd to napiszę Ci na PW.
OO http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C15982054.html Dobrą mam pamięć![]()
No własnie panowie...Dawno żadnego spotu nie było.

Rozrząd już mam wymieniony![]()

No i gut
Jak ceny? 180?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki