Witam
Dawno nie było u nas żadnego spotu więc może coś byśmy zrobili. Co powiecie o 23 czewca?? Może jak zawsze spot pod Lidlem a później przeniesiemy się wszyscy na Bugaj?? Co Wy na to?? Jest duża szansa że nie będzie śniegu, mrozu ( jak na wszystkich naszych spotach ) i być może pogoda dopisze.

Nie byłem jeszcze nigdy na żadnym spocie i chętnie przyjadę jeśli to będzie po 17-18

Chciałem jechać do Ustronia na kilkudniowy spot ale w tym terminie mam inną imprezę.
Może jak się spotkamy to uda się coś większego w Piotrkowie zorganizować jeszcze w wakacje.
Ja bym to widział gdzieś nad zalewem Cieszanowickim lub Sulejowskim, ognisko, może jakiś gitara lub cyganie, namioty lub pokoje itd.
Jak się bawić to się bawić![]()

Jak coś to będę
Możemy jechać nad Zalew. Jak ktoś by chciał żeglować to też nie ma problemu (o ile Nasza żaglówka będzie wolna). Łódkę mam w Barkowicach u Bosmana. Pewnie można tam zrobić jakiegoś grilla.
I fajny parking jest z 15Alf się zmieści![]()
Kuba do pracy raczej nie idziesz bo to przecież wolny czwartek. A jak Wam pasuje to 17:30 na Lidlu.

ja też będę, w końcu ogarnąłem samochód po miesiącu przestoju, to można podjechać![]()

Tym razem ja odpadam. Moja Alfka strajkuje i nie dam rady jej doprowadzić do ładu w dwa dni![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki