Witam,
z kolegą Sashem doszliśmy do wniosku, że w naszych okolicach się mało dzieje więc proponujemy spot 02.07.2011 w okolicach Grodziska Mazowieckiego i Żyrardowa czyli w Międzyborowie. Jako atrakcję zlotu udało mi się załatwić podpięcie pod examiner + ścieżkę diagnostyczną na stacji kontroli za 50 zł. Chętnych zapraszam do odwiedzenia tematu tu
Linux is like a wigwam, no windows, no gates and an apache inside

oczywiście najwięcej czasu zabiorą dyskusje o Naszych Pięknych. A diagnostyka nie jest obowiązkowa.
Sash,
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
165 KM
368 Nm
Examinera to mu już zdaje się mamy... Dakoolk się zajmuje...
"Jest jak Cameron Diaz. Wiecie, że jest wegetarianką, wiecie, że jest zagorzałym eko – świrem... ale odmówilibyście?"

Jak będzie blisko to może się wybiorę
BTW, pozdro Tomek, widziałem Cię kilka dni temu na Popularnej chyba ale nie byłem Alfem![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
That`s me... No zobacz jaki ten świat mały, pytanie co Ty tam robiłeś hihihi
"Jest jak Cameron Diaz. Wiecie, że jest wegetarianką, wiecie, że jest zagorzałym eko – świrem... ale odmówilibyście?"

Do roboty jechałem zaspany i w ostatniej chwili rzucił mi się w oczy ten charakterystyczny kolor![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Madder Grzybek to o jakich Ty godzinach zaczynasz tę pracę...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki