Spotkania cykliczne Piotrków

Someone83

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150KM
Witam
Na ostatnim spocie poruszyliśmy temat spotów i doszliśmy do wniosku że może będziemy robili ( przynajmniej teraz jak jest ciepło ) w miesiącu przynajmniej 2 spoty. A jak się uda to może 3. W tym temacie ustalalibyśmy sobie tylko terminy bez tworzenia nowych tematów. Co Wy na to?? Kolejny spot proponuje 9 lipca o 17:30 na Lidlu. Później gdzieś się przeniesiemy. Może na Bugaj...Piszcie co o tym myślicie.
Pozdrawiam

Kolejny spot proponuje 9 lipca o 17:30 na Lidlu. Później gdzieś się przeniesiemy. Może na Bugaj...Piszcie co o tym myślicie.
Pozdrawiam

Ja już swoje zdanie wypowiedziałem na spocie :) Jestem jak najbardziej za :)
Co do tej soboty to sam jeszcze nie wiem jak to będzie, bo nie znam jeszcze dokładnego terminu powrotu z nad morza.

Sorry, że tu, ale nie wiem gdzie indziej mógłbym się zapytać, a wiem że tu przynajmniej paru Alfiarzy z Piotrkowa przweczyta - czy ktoś z Was piotrkowskich Alfaholików posiada może komputer z alfaOBD albo FESem i chciałby się ze mną przejechać sprawdzić jedną Alfę pod Piotrkowem? Zwracam koszty + piwo dla kogoś, komu chciałoby się poświęcić czas ;)
Pytam Was, bo to ASO w Piotrkowie robi łaskę, że podłączą się do centralki wtrysków za 100zł i do każdej następnej centralki za więcej niż 100zł, bo oni się sprawdzaniem samochodów przed kupnem nie zajmują, jak mnie poinformował facet przez telefon.

Ostatnia edycja:
krest1 ciężka sprawa będzie chyba;/ to o której jutro? pytam bo źle spojrzałem w grafik i jutro pracuję do 17stej:( ewentualnie dojadę jak coś

Obawiam się, że kolejny raz spot nie wypali...
Pogoda jaka jest, każdy widzi :/ Jutro podobnie...

Spotkanie o 17 na Lidlu jest aktualne ( chyba że o 16 zacznie lać albo grzmieć) . Każdy widzi jaka jest pogoda i nikogo nie będę namawiał żeby w taką pogode jechać. Wole odpuścić jeden spot i go przełożyć na inny termin niż komuś miało coś by się stać. Jak coś to każdy ma do mnie kom. Jak nie to 600-350-352.
PS. WIDZIELIŚCIE SPOT W PIOTRKOWIE BEZ JAKIŚ ANOMALI POGODOWYCH:confused::)???
Pozdrawiam

Proszę o relację z dzisiejszego spota...
Pierwszy który opuściłem :D Ale jak to mówiooo - kiedyś musi być ten pierwszy raz :)

Amortyzatory
Powrót