Witam po sąsiedzku z małopolski
wybieramy sie ze znajomymi w przyszły weekend nad jezioro do Sielpi i planujemy wynająć tam jakiś domek lub dwa
macie może jakieś doświadczenia z tym miejscem??
coś wartego polecenia ??
lub może nawet kogoś znajomego
każda uwaga jest dla Nas ważna bo będziemy tam pierwszy raz
pozdrawiam![]()

ja akurat nie słyszałem o tym miejscu wiec z przykrościa nie pomoge

Ja bylem tam pare ladnych lat temu. Jezioro urokliwe, mozna poplywac rowerkiem albo kajakiem. Domkow do wynajcie bardzo duzo, ale sporo o przerazajaco niskim standardzie (bez WC etc...)
powiem ci tak byłem w zeszły weekend , jesli chcesz nie spac i sie denerwować że ci cos ktos zapier... . i lubisz chamstwo i łobuzerie to zapraszam do Sielpi ...
dla mnie to najgorsze miejsce na ziemi
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

Ja wiem tyle że mandaty ściągają z podatku po prawie 2 latach![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

aż tak źle??
pisząc o kradzieży masz na mysli samochody?? bo kurcze swoją Bella jade...
GhostRider byles w domkach czy na polu namiotowym ?
Grzybek chodzi o mandaty za wykroczenia drogowe??

Nie, to nie wykroczenie drogowe, totalny brak ToiToi![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
w domkach ostatnio a pare lat temu na polu namiotowym i kilka razy na pare godzin tak przy sobocie. a o kradzież to chodzi bardziej , grill, telefon , itp.. łącznie z papierem toaletowym![]()
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

Więc tak byłem cały weekend,
wrażenia całkiem pozytywne, sobotnia noc jedna wielka zabawa na plaży muzyka super, kultura średnia-duzo pijanych młodych " wieśniaków" którzy myslą że każda fajna laska jest ich,
największy minus to mega brudna woda( podobno dlatego że padało cały tydzień)
ale ogólnie jestem zadowolony![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki