Czasu coraz mniej więc można zacząć się organizować
Zapomniałem napisać w tytule - mowa oczywiście o nas Alfistach ze stolicy.
Na 99,9% nie będę miał wolnego ale pewnie uda mi się wyszarpać godzinkę więc od 15.00 powinienem być wolny. Możemy się umówić np. w Jankach i polecieć 7 do Grójca i dalej na Warkę bo IMO przejazd przez Piaseczno i tamtymi drogami w pt o tej godzinie to pomyłka.
Ostatnio edytowane przez grzybek_bgi ; 26-07-2011 o 22:46
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Mozna pojechać po prawej stronie wisły
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Hmm na w sumie chciałbym jechać w jakiejś reprezentacji ze stolicy, przy czym planowałem wcześniej wyjechać aby ominąć wszelkie piątkowe korki na wyjazdowych z wawy (długi weekend sic!). Wziąłem już w sumie urlop na ten dzień. I planowałem jechać trasą na Radom-Zwoleń-Ożarów-Kraśnik-Biłgoraj-Susiec, lub alternatywnie DK79 Konstancin-Góra Kalwaria-Zwoleń i dalej jw,
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

No to jeśli wszystkim by pasowało popołudnie to jest już 4-5 aut. Mi to w zasadzie obojętne którędy polecimy. Niestety na pewno nie ominą nas korki na wylotówkach dlatego proponuję umówić się w Jankach koło McSzajsu co by od razu na trasę wyskoczyć![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
no ja proponuje godzina 16 w jankach i trase na radom zwolen itd. jakbysmy wyjechali o 16 to na 20 pewnie bysmy dotarli, wiem ze polowa powie, ze dojedzie w 2h, ale liczmy realniejednak to jest piatek (dlugi weekend) i nie sadze zebysmy szybciej dojechali.
Jutro skoro świt, kupię sobie Golfa 3!!
Kitty dobrze gadaMyślę że może to nawet trwać dłużej
@Lipa587 - skąd ruszasz?? Wawa czy wiocha?
HAKUNA MATATA !!

Co wy gadacie - do Radomia 100km, prędkość przelotowa 200km/h to raptem pół godziny drogi
Czyli co, umawiamy się o 16 koło Maka w Jankach?? Komu pasuje niech się podpisze, komu nie to niech też się dopisze![]()
Grzybku chyba Cie troche fantazja ponosi
No ale z takich ustaleń to godzina 16:00 ustawieni jesteśmy w Jankach po Makiem.
Lista:
1. lipa587
2.
3.
Dopisywać się
---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
z wawy, z biura bede raczej jechal
Jutro skoro świt, kupię sobie Golfa 3!!

Mak, Janki, 16.00
1. lipa587
2. Muchomór
3.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki