Witam,
w związku z powiększeniem się rodziny potrzebuję kupić 159 SportWagon, a tym samym
sprzedać moją bellę 147, bella była kupiona przez pierwszego właściciela w Car Serwisie w Warszawie w 2004r. oddał ją tam trzy lata później gdzie kupił ją drugi włąsciciel, ja jestem trzecim właścicielem,
stan techniczny bez zarzutów, w tym roku robione :
wachacz górny prawy przód, wymieniona rura dolotowa do intercoolera, wymienione wszystkie filtry i olej, wymienione klocki hamulcowe, w tej chwili padła mi żarówka prawa postojowa, ale za chwilę ją wymienię, autko zadbane, żona rzadko nią jeździ
kolor srebrny, dwa komplety opon, (letnie kupione w zeszłym roku, zimowe sezon wcześniej), 4drzwiowa
stan licznika 95tyś,
z autkiem cięzko będzie mi się pożegnać ale planujemy zakup 159 sportwagon, z takim samym silnikiem 1,9
zainteresowanych proszę o info na priv, podeślę zdjęcia jakby co, cena 22000, jest możliwość minimalnej negocjacji,
ze względu że przebywam za granicą proszę o info na priva na forum, w weekendy jestem w domu,
pozdrawiam
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki