Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
-
Nie wiem , bo ja jechalam jeszcze inna droga niz ta opisana na Forzaitalia , i moja byla bardzo prosta i bez objazdow :
Z warszawy do piaseczna , tam normalnie w lewo na Konstancin , i gdzies po 4 km w prawo , w ulice Chylicką , nią okolo 1 km , i wtedy w lewo w ulice Prusa , nią caly czas prosto ( pozniej ona nazywa się Gąsiorowskiego ) aż do ulicy " Od lasu ". W nia w lewo , ona przecina Wilanowska i prowadzi prosto do pałacu zlotowego
-
10-09-2011 18:55 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Anka Cyganka
YonasH pozdrowienia , to chyba Tobie migałam a Ty mi dzis około 13.00 na drodze przed pałacem w Oborach.
Pieknie wyglada
Brera w tym
kolorze , na zywo jeszcze takiej nie widzialam
Tak, to ja. Drugiej takiej z lupą szukać. Dzięki 
Pzdr
Co do Warszawskiej to nieprzejezdna. Objazd znośny.
...brzmienie V6 - bezcenne!
-
Dzis byl w ogole piekny dzien , wracajac ze zlotu u mnie na osiedlu dluzszy czas jechalam przed Maserakiem Granturismo , nowka sztuka.
I wlasnie w prawie takim kolorze jak Twoja Brera.
Przecudny sprzet , boski , brak słów.
Przednia paszcza jest mistrzostwem swiata
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia