Było fajnie oby jak najprędzej znowu był zlot oczywiście z większym jeszcze gronem szkoda tylko ze na powrocie przy 190km/h zwiało mi antenę od cbale szukałem z bandyta i ani śladu nie było po niej hehe
Ale wyprawa i tak należny do udanych
P

Następny raz to tylko cieplą wiosna i tylko na lotnisku misiek
ps. czy 190 to czasem nie jest ciut za dużo????
szkoda anteny
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r

Czesc, nie myslalam ze bedzie ladniejsza pogoda a i tak 6 godzin w samochodzie, do dzis mam zakwasy w dloniach,, nigdy tyle godzin nia nie jechalam. Ale i tak sie ciesze ze przyjechalam , bylo bardzo milo. mam nadzieje do szybkiego zobaczenia nastepnym razem....pozdraiwam,...
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
Czesc, nie wiem co masz na mysli , ja jestem bardzo zadowolona ze bylam, dziekuje za zaproszenie....,poznalam fajnych ludzi i wstepnie jestem umowiona na nowe zloty ...
, pozdrawiam, z alfy spader
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
Czesc, bardzo dziekuje za zrozumieniemasz racje 6 godzin w aucie bez wspomagania do dzis mnie bola dlonie....
, do nastepnego zobaczenia,..pozdrawiam, Spati
Ale i dziewczyny jaki i Alfa dały rade. Brawo. Do następnego razu. Pozdrawiam

Cala przyjemnosc po mojej stronie, pozdrawiam,
![]()

Dzięki![]()

Czesc, wyjechalam szybko nie tylko przez pogode, ale i to ze 3 godz jeszcze musialam wracac. Dziekuje za komplementy., mysle ze jeszcze wszyscy sie spotkamy....Dajcie znac jak bedziecie cos nowego organizowac?
Pozdrawiam,Pati
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki