Byłoby idealnie zawsze mieć czas i pieniądze, tak aby zaliczać każdy zlot, żeby móc się spotkać i pogadać ze znajomymi, albo poznać nowych. No właśnie, ale z czasem pojawia się więcej obowiązków i czasu jest już coraz mniej. Wyrwanie się na drugi koniec Polski na trzy dni na zlot zaczyna być trudną do wykonania operacją. Dlatego powstał OutRun. Chodzi o to, aby spotkać się w niedzielę rano, przy kawie, na parkingu, pooglądać kto czym przyjechał, wymienić się doświadczeniami i pojechać dalej... na zakupy, albo na wypad za miasto z kolegami, którzy też wyrwali się z domu. Dlaczego w niedzielę i rano? Z czasem gdy obrastamy w obowiązki, w dzieci, w zakupy, w zaborcze związki czy obiady u teściów, to jest jedyny termin, kiedy nikt od Ciebie nic nie chce, kiedy nie musisz planować, po prostu wyjeżdżasz i tyle. Chcemy to robić w całej Polsce, w większych miastach, lokalnie. Po to aby ludzie wstali od monitorów i wsiedli na swoje motocykle albo do swoich samochodów i pojechali pogadać w realu.
... bo każdy z nas miał taką historię, że gdy akurat pojawił się ciekawy temat to akurat się gdzieś spieszyliśmy i czas nam uciekł.
Przybywajcie! Jeżeli macie fajny samochód czy motocykl, albo jeżeli akurat nie macie, ale chcecie spotkać kogoś kto ma.
Podążajcie za nami na www.outrun.pl i na naszym profilu facebookowym.
Najbliższy OutRun – 9.10.2011 - Korona - ul Krzywoustego 126
Parking Piętrowy - piętro I o godz 9:00
Kawa będzie, cukier będzie, mleko będzie i kubeczki też.
Ostatnio edytowane przez orcher ; 08-10-2011 o 10:58 Powód: aktualizacja

Ajj, "lekko" barbarzyńska godzina jak na niedzielę, gdyby chociaż 0900 to bym się zastanawiał...
Poza tym czuję lekką konkurencję dla spotów AH i AlfaClubu...![]()
Ostatnio edytowane przez jar.w ; 28-09-2011 o 09:13
AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
Była:
AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella

Jak dla mnie,pomysł CZAD!!!oczywiście piszę się na to.ale że zawsze jest jakieś ,ale",to drugiego nie będę.urlopuje się jeszcze!!!
No kolega nieźle "szaleje" ..... wcześniej Forum Motocyklistów, teraz Tu ..... dla mnie troszkę nietrafiony pomysł bo przecież ludzie z For różnych się organizują i spotykają ...........

Ja to widzę tak
Codziennie przejeżdżam koło 145-tki czarnej. Mam inny samochód, ale 145 mi się podoba - sam nie wiem czemu. No przeglądałem forum przez parę minut, bo nie mam czasu za bardzo, bo dzieci, bo zakupy etc. Jedyne co wiem o Alfie to głupi kawał dlaczego kierowcy A-R nie pozdrawiają się. Nie mam absolutnie żadnej szansy spotkania kogoś kto tym jeździ na codzień - z powodów j.w. Jak ktoś przyjedzie taką 145, to podejdę z kawą i porozmawiam, popytam, pooglądam.
Może kupię, a może powiem to nie dla mnie. Ostatni samochód kupiłem dlatego, że jeździli nim fajni ludzie, ale wtedy miałem czas na fora i kluby.
Warszawa jest super, bo dużo samchodów, dużo ludzi i dużo się dzieje. We Wrocławiu - na przykład - powiedzmy, że różnie.
Brakuje mi miejsca, do spotkania kogoś z fajnym sprzętem, pogadania z nim przy kawie i wrócenia z nowymi myślami do domu.
Pozdr

Rozumiem, że Tobie głównie chodzi o termin? Bo jeśli nie to możesz przecież przyjechać na spot AR i z pewnością wiele się dowiesz o tych autach i wiele modeli zobaczysz. Zgadzam się z przedmówcami, że niedziela rano to raczej średnia pora i takie kombinowane spoty raczej są bez sensu. Wpadnij na spot AR albo umów sie konkretnie z kimś z tego forum (możesz ze mną np. jeśli chcesz, chociaż ja w chwili obecnej nie mam już 145, ale miałem dość długo i trochę mogę na temat tego modelu powiedzieć)
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha

Myśle ze pomysł się u nas nie przyjmie ...inicjatywa fajna ale godzina odstraszająca, dla spotów Warszawskich nie robi to konkurencji niedziela pózna godzina 20ta co 2 tygodnie. Jak nie będe spał to wpadne, ale wątła to sprawa
na face jest taka informacja
Warszawa poległa![]()
Szanowni, problemów z organizacją sporo. Samochód z kawą nie zmieścił się na bluecity, kamera się poskładała, operator się wysypał, ale to nic. Problem pojawił się natury prywatno-rodzinnej i to taki, którego przełożyć nie można. Dlatego z bólem, musimy odwołać Warszawski OutRun z 2.10 za co was przepraszamy bardzo mocno....
Ostatnio edytowane przez Korek ; 30-09-2011 o 18:18

Witam, widzę, że info się pojawiło.. Z góry przepraszam, ale poza kłopotami natury technicznej, pojawił się poważny problem natury rodzinnej :-( Raz jeszcze z góry przepraszam i zapraszam do wrocławia za tydzień. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało.
Pozdrawiam
jakub
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki