Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Jest z za Sokołowa!!Pozdrawiam i dzięki za miłe spotkanie.

Grzybek_bgi. Jeśli chodzi o silnik to jest to ta sama jednostka co w zielonej, a mianowicie 16v. tak, tak-wiem ze lipa;p Powiem tak-zielona zrobiłem do stłuczki 42 tys km od czerwa 2010 i przy silniku wymieniłem tylko swiece, alternator i rozrzad zaraz przed wypadkiem...no i oczywiscie olej, filtry, płyny. Nie wiem czemu wy wszyscy tak narzekacie na te silnikiMiejmy nadzieje że czerwona też mi posłuży. Co do zielonej to będzie teraz dawcą części dla czerwonej i kolegów z forum...niestety.

No to ładnie, słuszne przebiegi robisz, ja od sierpnia 2010 zrobiłem 9kkm![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
I nie dojechałeś Grzybek, nieładnie. Dzięki wszystkim za spotkanko, było sympatycznie.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

Następnym razem będę![]()

Następnym razem to i ja się pojawie po długiej nieobecności![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki