Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
-
Miss Alfaholicy 2011
Alfa i Omega

Napisał
75andrew155
Tak byłem podpinałem auto do kompa ale nie Alfę. Jest blisko i nie trzeba czekać, ceny tak jak w
ASO Dzięki - a to w tej sprawie chce jechać...kontrolka oleju w MITO
-
14-10-2011 19:31 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo
To od siebie proponuję Ci zebrać wszystkie dane pomocne w diagnozie - Co, gdzie, kiedy się zaświeciło .... co, gdzie, kiedy było z tym zrobione. Moj mechanik tak lubi
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!

-
Miss Alfaholicy 2011
Alfa i Omega

Napisał
tygrysio
To od siebie proponuję Ci zebrać wszystkie dane pomocne w diagnozie - Co, gdzie, kiedy się zaświeciło .... co, gdzie, kiedy było z tym zrobione. Moj
mechanik tak lubi

Jasne, że tak innej opcji to ja nie widzę, a mówienie, że gdzieś się świeci i nic więcej to ciut za mało
-
Moderator
Romeo
Tak od siebie, to zupełnie nie wiem jaki ma związek zapalenie kontrolki cisnienia oleju z komputerem. Jedno jest pewne trzeba zmierzyć manometrem faktyczne ciśnienie oleju bo nie sądzę żeby podpięcie pod komputer to wykazało
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Jesli koniecznie ASO to moze Carserwis a jesli nie musisz z tym jechac do ASO to moze Tomek Seliga w Lesznowoli?Takie dwie moje propozycje
-
Użytkownik
Romeo
Być może to co proponujecie to lepsi specjaliści ale - Koleżanka ma auto na Gwarancji, więc po pierwsze nie daj ..... coś pójdzie nie tak i będzie sobie pluła w brodę, po drugie - w ASO nie zapłaci .... a tak czekają ją koszta w zewnętrznym warsztacie.
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!

-
Miss Alfaholicy 2011
Alfa i Omega

Napisał
tygrysio
Być może to co proponujecie to lepsi specjaliści ale - Koleżanka ma auto na Gwarancji, więc po pierwsze nie daj ..... coś pójdzie nie tak i będzie sobie pluła w brodę, po drugie - w
ASO nie zapłaci .... a tak czekają ją
koszta w zewnętrznym warsztacie.
Tygrysio - dzięki

Tak, auto jest na gwarancji i w poniedziałek umawiam się na wizytę. Mam nadzieję, że wizyta będzie udana i sprawa m.in. EOBD zostanie do końca wyjaśniona.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w poście i na maila.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)