Witam, które ASO w Wawie polecacie? Muszę się udać, ale nie wiem gdzie, Twardowski jakoś mi podpadł ostatnio, a problem z którym muszę udać się do diagnosty jest zbliżony do tego z którym byłam.
Gdzie czytałam, że warto korzystać z Marianoitaliano przy ul Chodeckiej 1d.
Moje auto jest jeszcze na gwarancji, a w miejscu gdzie je kupiłam bywam sporadycznie.
Mieszkam na Bródnie.
Będę wdzięczna za info.

No to może Dukiewicz? Po Twojej stronie Wisły
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha

Też o nim myślałam i z tego co widzę opinie ma dobre. Najlepiej byłoby aby udało się auto podpiąć do kompa, a jak nie czeka mnie wizyta w ASO.
o tym miejscu myślałam jeszcze, widziałam reklamę ich http://www.abcar.com.pl/

Tego nie znam, nigdy nie byłem więc nic powiedzieć nie mogę. Jak masz auto na gwarancji do jedź do ASO i nie wnikaj. Czy chodzi Ci o odległość "diagnostyki" od domu?![]()
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha

Owszem odległość też biorę pod uwagę, ale to nie jest jedyny wyznacznik. U Twardowskiego już mnie znają, dali nawet kiedyś auto zastępcze, ale zbagatelizowanie troszkę sprawy odnośnie nadwozia nie przypadło mi do gustu.
Jeśli nikt z kompem na forum nie odezwie się to w przyszłym tygodniu pojadę do Dukiewicza.

Ja mam bardzo dobre doświadczenia z Dukiewiczem.
1. Kupowałem u nich auto - było ok
2. Serwis - trafił mi się kompetentny mechanik z rodzaju (rozbiorę całość a dojdę co tam stuka) - teraz jak oddać mam auto to zaznaczam do kogo - po serwisie rozmawiam z człowiekiem co zrobił, jak , po co i tym podobneGeneralnie raz to w moim przypadku opisanie lakoniczne usterki w rejestracji a dwa rozmowa z mechanikiem .... to mi się podoba
3. Serwis wyciągał rękę nawet w interwencjach do FAP (a nie odwrotnie)
4. Na zastępcze auto dawali mi 159 praktycznie nowe w bardzooo dobrym wyposażeniu.
Generalnie abstrahując od Marki - to jeden z lepszych .... a na 100% lepiej traktujących klienta ASO w mojej karierze motoryzacyjnej.
PS. Ale to tylko moje subiektywne doświadczenia.O wszystkim decyduje czynnik ludzki ...
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 14-10-2011 o 19:13
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!

Tak byłem podpinałem auto do kompa ale nie Alfę. Jest blisko i nie trzeba czekać, ceny tak jak w ASO
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki