Witam mieszka ktos w pobliżu sadyby,albo stegny ul .Jaltanska,raczej pytanie jest skierowane do alfaholika.Dosłownie na 10min potrzebuje pomocy,konkretnie na 2 pietro wniesc w miare lekkie łózko(bo szuflada wyciągana dzieki temu lzjejsze),no chyba ze do windy wejdzie to pomocy wepchania do windy,niema towarowej.Wiem ze to dziwna prosba
,aa i podwieczór okolice 19 albo 20
Jakby ktos był ochotny pomóc to wdzieczny bym był
Podam nr tel.500809744,poprosze o smsa ochotnika to ja oddzwonię,i odwdzięcze sie napewno
Moze nikt mnie za tą prosbe niewysmieje
![]()
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 19-10-2011 o 19:07 Powód: poprawiono rażące błędy ort.

takie życie, nie ma z czego się śmiać... ja niestety nie pomogęale u nas chłopaków zatrzęsienie, więc może któryś się zgodzi.
"Jeżeli przynajmniej śnisz, żeby mnie pokonać,
Lepiej, żebyś się obudził i przeprosił" - Muhammad Ali
A ya idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
Ya idu takaya vsya, na serdtse rana
Slyozy dushat dushat, ya v plenu obmana
No, idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
lalala ułaułauła

Jak narazie ochotnika brakniestety,ale moze dzis ktos przeczyta
![]()
No niestety ja aż z Tarcho, trochę daleko.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

nadal szukam kogospo niedzieli chciałbym to załatwic
))co to nikt prawdziwemu alfoholkowi niepomoze
,a naprawde letkie jest
![]()

502834822, zadzwon, okolo 19:00-20:00 moge podjechac w pn lub wt
pozdr.
Rafal
zapraszam na www.mytube.pl

Mogles pisaćdwa dni wczesniej bo bylem w wawie przez 2 dni i nudziłem siea z mokotowa daleko nie miałbym

Jutro do kolegi zadzwonie bo dopiero wróciłem z Wawy. i przeczytałem![]()

ok, to daj znaka tak do 17:00 abym wiedzial czy mam planowac czas na podjechanie![]()
zapraszam na www.mytube.pl

Dziekuje Rafałowi za pomoc i jego doswiadczenie w przeprowadzkachdalismy rade
))bezniego bym nic niezrobił
mało kto nieznajomemu by pomógł
wielkie dzieki
)moze bedzie jeszcze okazija pogadac na spokojnie
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki