Z radością spieszę poinformować, iż nasza Myjnia Ręczna i Serwis Opon od dnia 12.12.2011 rozpoczęły prace w trybie24h./7dni.
Teraz możesz zadbać o czystość swojego auta jak i o wymianę czy naprawę opon w dzień i w nocy! Już się nie wykręcisz tymi tekstami ze „było zamknięte i nie zdążyłem umyć ”
Przypominam ze Myjnia i Serwis opon W-spa nie jest tylko punktem usługowym,
ale także miejscem gdzie możesz się zrelaksować przed telewizorem,
korzystać z sieci WI-FI ,napić się gorących napojów podczas gdy
twoje autko bierze kąpiel lub korzysta z gabinetów odnowy czy masaży miękkimi irchami .
Zapraszam do W-SPA 24h/7dni!
Warszawa, Wola
ul. Banderii 2A
u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej
Tel. 22 836 20 99
kom. 601 322 722
www.w-spa.com.pl

" Już się nie wykręcisz tymi tekstami ze „było zamknięte i nie zdążyłem umyć ”
teraz to już nikt z Warszawy się nie wykręci od mycia
Ja standardowo będę jakoś koło piątku/soboty na kąpiel.
Bardzo dobry pomysł z 24h, będę przyganiał do Was znajomych Wojtku, żebyście nie mogli w nocy spać
I zapomniałem się wypowiedzieć nt. prostowania felg... felgi elegancko wyprostowane. Mam nadzieję, że piwko smakowało
Ostatnio edytowane przez Fisz ; 16-12-2011 o 17:55

Witam,chciałbym wpaść w piątek na wymianę opon ( alu 16'' ) i myjnię...czy trzeba się wcześniej umawiać? Dalej są zniżki dla klubowiczów?
Pozdrawiam

Tak,śmiało możesz wpadać w piątek pracujemy do 14.00 postaram się byś nie czekał w kolejcezniżka dla was cały czas obowiązuje (jak widać po godzinie dodania mojego posta) 24h na dobe

No to pewnie możecie liczyć w niedługim czasie na jakąś nocną wizytę na mycie![]()

Sorry chłopaki w piątek pracujemy normalnie...myślałem ze to juz wigiliaw sobote do 14.00

ByłemPanowie ogarniają temat wzorowo w 100% godni polecenia.

Chlopaki z myjni znowu nie zawiedli
ps. jak zrobicie jeszcze minibar z hotdogami, to bede codziennie![]()
zapraszam na www.mytube.pl

A mi wstyd. Tak się spieszyłem, wyjeżdżałem szybko z myjki, bo gnałem w trasę i obtarłem nadkole![]()

No to znów wtrącę swoje 2 grosze.
Całą sytuację przeanalizowałem po powrocie do domu i co następuje:
Byłem dziś i wrażenie już nie takie do końca fajne jak na początku. Pierwsze co mnie trochę zdzwiło to to, że nie oznakowano mi kół( przód-tył).
Powinienem był powiedzieć, że akurat macie to zrobićNo to sorry panowie ale albo, albo.
Jak byłem pierwszy raz to wszystko ładnie oznakowane było,więc nie zaprzątam sobie tym głowy, a teraz nagle nie znakujecie, jesli się nie poprosi?
A druga kwestia to kwestia zniżki.
Sorry ale to że mam alfę i powołuję się na klub to nie znaczy, że nie mogę posiadać również innego samochodu.
Tymczasem szef mówi do mnie, że jak przyjadę alfą to dostanę rabat tym samym zarzucono mi , że jeżdżę kolegom fury serwisować, powołując się na klubową zniżkę.
Więc Sami się zdecydujcie, jak to ma działać. Albo się oferujecie, albo nie. Klubowa zniżka to zniżka, więc nie róbcie wątów, jak podjadę nie alfą.
Ostatnio edytowane przez Ciastek C ; 04-05-2012 o 17:20
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki