kupiłem na allegro górny wahacz trw,reklamówka trw jest na wahaczu napis trw noi ciekawostka cos jest zeszlifowane na wahaczu nr seryjny albo kto wie,kupione ze sklepu wawie,ktos moze wie co znimi nietak,moze juz takie miał?nielubie na allegro kupowac://///////

powiedzmy kapsel swoznia jest napis trw i na gumie swoznia trw i jakis numer a na tuleikach tj gumach boge i jakis nr,i co to nie orginał????????

mamnadziejezawsze mechanik kupował a teraz sam kupiłem i porównam jak stary będzię wyjęty
)
będzie taki sam jak zmieniasz trw na trw, ja też to przechodziłem i powiem wbrew obiegowym opiniom, że przejezdziłem na nich jakos 2 lata - 30tkm i zero luzów, cisza w zawieszeniu. Auto poszło do nowego nabywcy i dalej ciszakupowałem od puotka, ale też miałem obaw lecz mi to wyjasnił dlaczego tak jest, ale już zapomniałem
![]()

wiem trw duzo wytrzymują to juz mam sprawdzone dlatego trw na góre kupuje a na dole zamieniki długo wytrzymujądzieki za info
bo brałem pod uwage ze ten szlif to bo podróbka,lub kombinacja trw w jakims celu
![]()

Było już kiedys na forum ogólnym, tak jak kolega wyżej wspomniał szlif jest na rynek zewnętrzny czyli nie ten do aso
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową
Dokladniezgadzam sie z Fiszem i Tomasem to samo przerabiałem u siebie w tamtym tygodniu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki