Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
-
Użytkownik
Romeo
27.11.2011 Warszawa Arkadia godz. 20:00
Ostatni spot był 6 listopada, więc wypadałoby nadgonić...
27.11.2011
Warszawa
Arkadia
Poziom -2, niebieski
godz. 20:00
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=35220
...brzmienie V6 - bezcenne!
-
22-11-2011 10:43 # ADS
Akwizytorka
-
-
Użytkownik
Romeo
-
Użytkownik
Romeo
-
Użytkownik
Pirat drogowy
-
Kurde , zimno tam bedzie. Ostatnio zmarzlam. Jak sie tak stoi w miejscu to w takim garazu nie cieplej niz na zewnatrz bo on jest zupelnie otwarty.
Nie da sie na jakims parkingu bardziej zamknietym? Np w Blue City jest pod ziemia , tam tak nie pizdzi.
A cieplutko jest w garazu pod Zlotymi Tarasami
A super garaz chyba ogrzewany jest pod biurowcem Metropolitan przy pl. Pilsudskiego.
Tyle ze te wszytskie parkingi sa platne , ale to nie majatek przeciez
W weekendy ten pod metropolitan jest pusty
Wg mnie trzeba pomyslec o zmianie lokalizacji , bo tak jak teraz od biedy da sie wytrzymac to w srodku zimy jak bedzie -20 to w arkadii chyba nikt nie wytrzyma
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
Anka Cyganka
Kurde , zimno tam bedzie. Ostatnio zmarzlam. Jak sie tak stoi w miejscu to w takim garazu nie cieplej niz na zewnatrz bo on jest zupelnie otwarty.
Nie da sie na jakims parkingu bardziej zamknietym? Np w Blue City jest pod ziemia , tam tak nie pizdzi.
A cieplutko jest w garazu pod
Zlotymi Tarasami
A super garaz chyba ogrzewany jest pod biurowcem Metropolitan przy pl. Pilsudskiego.
Tyle ze te wszytskie parkingi sa platne , ale to nie majatek przeciez
W weekendy ten pod metropolitan jest pusty
Wg mnie trzeba pomyslec o zmianie lokalizacji , bo tak jak teraz od biedy da sie wytrzymac to w srodku zimy jak bedzie -20 to w arkadii chyba nikt nie wytrzyma
nie pierwsza zima w arkadii, zawsze wszyscy wytrzymywali więc i teraz wytrzymają
zresztą czuję, że podniosło by się powszechne larum w obronie 5zł wydanych na parking

Jutro skoro świt, kupię sobie Golfa 3!!

-
No 5 zl to starszna kasa. Gdyby to byl spot posiadaczy maluchow albo czegos innego taniego to mozna by zrozumiec , ale Alfa..
Wiec pewnie pojawie sie na spotkach na wiosne , bo nie chce sie rozchorowac stojac na zimnym betonie 2 godziny
A przyjechac na spotk i siedziec w aucie z zapalonym silnikiem to chyba glupio
-
Użytkownik
Romeo
-
A poza tym jak ma sie zjawić YonasH to ja nie przyjezdzam , bo moja Alfa musi być najpiekniejsza na spocie , a jak on przyjedzie swoją to mnie zdeklasuje
, i ja zlapie depresje jak zobacze jego Brere
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)