widzisz, myłem jak co tydzień w niedzielę ale niestety deszcz zaczął padać jak wycierałem auto do sucha no i niestety...oby do lata![]()
widzisz, myłem jak co tydzień w niedzielę ale niestety deszcz zaczął padać jak wycierałem auto do sucha no i niestety...oby do lata![]()
To ja pociągnę otwy tutaj o myciu a ja sam musiałem po cztery godziny spędzać na Ciszewskiego na myjni wśród klubowiczów hondy czy bmw a Alfisti żadnego ani razu !!
A co do spotów nie patrzcie na siebie z góry kto jaką Alfą jeździ i od kiedy się udziela a na pewno grono będzie bardziej zgrane i nie będzie narzekania na liczby osób na spotach to tak ode mnie![]()
ja tam akurat nie myję ale często przejeżdżam w soboty/niedziele jadąc do rodziców i przy ładnej pogodzie niezły ogonek potrafi się ustawić
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
...owszem ale powiem Ci że nawet zimą mogą jak się trafi mroźny, suchy wyż...taka pogoda też podchodzi![]()
Ale sie tych tematow o spocie porobilo, nie wiem gdzie pisac
Mam prosbe. Czy ktos z Was, kto ma w planie pojawic sie jutro na parkingu i ma kabelek oraz lapka z odpowiednim softem, moglby wziac ze soba komplecik?
Zapalilo mi sie dzisiaj check engine (w 159) i chetnie sprawdzilbym co to moze byc przy okazji wizyty w ASO KEN Center.
Z gory dzieki za pomoc!
...owszem ale powiem Ci że nawet zimą mogą jak się trafi mroźny, suchy wyż...taka pogoda też podchodzi[/QUOTE]
oby zatem suchy wyż sprzyjał naszym Bellom![]()