Spoty czwartkowe KEN Center

• Autor wątku Autor wątku Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Jola

Guest
Spoty czwartkowe Warszawa KEN Center

Witajcie :) Ponieważ jednogłośnie uznaliśmy, że nasze czwartkowe spoty powinny stać się nową świecką tradycją, miło mi powitać Was ponownie, ale tym razem już dziale cyklicznych spotów Polski Centralnej! :D Proponuję przenieść tu już na stałe wszystkie nasze dyskusje na temat spotów, AR i nie tylko...Spotykamy się w każdy czwartek o godzinie 19.00 na końcu parkingu podziemnego KEN Center (róg al. KEN i ul. Ciszewskiego), mapka: http://maps.google.pl/maps?q=KEN+Cen...1&z=13&iwloc=A
Zwykle jesteśmy tam do 21.30 (bo zamykają KEN Center).

Ostatnia edycja:
Masz rację, właśnie jak na to patrzę też tak pomyślałam :) zabieram się do uzupełniania, bo faktycznie założyłam, że wszyscy wszystko wiedzą.

Jola - wypadałoby w pierwszym poście napisać więcej szczegułów. Nikt obcy nie załapie o co chodzi...

- mapka: http://maps.google.pl/maps?q=KEN+Ce...kie&t=m&cid=15733434590424802411&z=13&iwloc=A
- KEN center, ale gdzie? na dachu?
- o której? w południe?
- jak długo?
- co robimy?
- gdzie nas szukać jak ktoś się spóźni?

Niestety, gdzie nas szukać i co robimy, tego nie umiem przewidzieć :) chyba będziemy o tym informować na bieżąco...

Dzięki za trafne uwagi!

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

YonasH...normalnie malkontent z Ciebie:)LOL

Marcin, rzekłabym raczej, że bystry bezstronny obserwator :) głupio założyłam, że każdy wie, co mamy na myśli, a tym czasem nawet ja tego nie wiem ;)

zawszem możemy czerwoną linię dla zagubionych otwierać w czasie spotkania ...Jola zapodawaj numer:)LOL

Rozumiem, mam podać numer dla zagubionych... ;) Pomyślę nad tym, muszę poszukać w pracy jakiegoś strera Heyah ;)

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Ponawiam w nowym miejscu pytanie Stnleyyya, kto się wybiera w najbliższy czwartek?

żarcik taki Jola:) generalnie na dwa poprzednie spotkania połowę czasu czyli godzinę byliśmy przy autach w garażu to raz, po drugie jeśli ktoś będzie miał przybyć później może zawsze napisać i zaczekamy...gorzej jak ktoś się wybierze ale warunki drogowe zaskoczą i będzie spóźniony a my wyjdziemy na górę do galerii...ten telefon może się przydać...

Właśnie, kto wie, czy będziemy mieli ochotę na KFC, kawę czy lody :) z tym telefonem to wiem, że żartowałeś, ale generalnie to nie jest zły pomysł :))

Super Marcin, bardzo się cieszę :) Ja też postaram się dotrzeć... :)

własnie, w pierwszym poście jeszcze Panie należy uwzględnić i serdecznie zaprosić...:)

własnie, w pierwszym poście jeszcze Panie należy uwzględnić i serdecznie zaprosić...:)

Marcin, ja zawsze Panie bardzo serdecznie witam i zapraszam :) ale 1. post jest skierowany zarówno do Pań, jak i do Panów - staram się nikogo nie urazić i nikogo nie wyróżniać (niezależnie od płci, wyznania, koloru skóry :) ), szczególnie, że jestem jednak kobietą...

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------

każdy swoje zabawki przynosi? czy basen z piłkami?:)LOL

myślę, że basen z piłkami to świetny pomysł, ale jeśli ktoś jest przywiązany bardzo do jakiejś zabawki, to niech przynosi ;)

Ależ Marcin, ja naprawdę doceniam Twoją szarmanckość :) zawsze sądziłam, że to nie ja, nieśmiała dziewczynka, powinnam zakładać ten stały temat, tylko Ty :) Cóż stało się inaczej, w końcu ja to zrobiłam, ale myślę, że Tobie, jako przedstawicielowi płci męskiej, wypada w tej sytuacji zachęcić Panie do udziału w naszych spotach (podobnie jak pozostałym Panom) :)

Amortyzatory
Powrót