Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
-
Użytkownik
Embrion
sprawdzenie zawieszenia w Warszawie
Witam. Poszukuję taniej (oczywiście
) i dobrej stacji diagnostycznej która może mi zobaczyć co u mnie w zawieszeniu z przodu nie halo, w Warszawie (najlepiej Białołęka). Bo wydaje mi się że nie każda stacja potrafi dobrze sprawdzić to zawieszenie?
-
17-01-2012 07:07 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Chcesz dobre oko lepiej troche zatankować i sie przejechać do Pabla Poręby nowe pablogarage.pl troche km jest ale perfekt, we wtorek jechałem własnie sprawdzić co skrzypi to nie skonczyło sie na sprawdzeniu a zostawieniu alfeczki w dobre ręce
-
-
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
majeczka
Panowie Drodzy, jedynie Pablo nam zostaje? a cos gdzies blizej Wawy? bardzo mocno proszę

ktos musi posluchac i obejrzec...nie chce zrobić wiekszej krzywdy...
Masz jeszcze Tomka Selige z Lesznowoli kolo Piaseczna.Tez specjalista od Alf polecany na forum
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Jeżeli chodzi o zawieszenie to poleca warsztat w zielonce zajmują się tylko zawieszeniami.
Adresu dokładnego nie pamietam ale właściciel to Henryk Błoński także trzeba poszukać w google. Nawet wyżej wspomniany pablo go polecał.
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
mourning
Masz jeszcze Tomka Selige z Lesznowoli kolo Piaseczna.Tez specjalista od Alf polecany na forum
A nie wiecie ila tam sobie życzą za wymianę poduszek na stabilizatorze z przodu? Chciałem to sam zrobić ale to strasznie dużo roboty, a u mnie brak czasu.
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
misio1
A nie wiecie ila tam sobie życzą za wymianę poduszek na stabilizatorze z przodu? Chciałem to sam zrobić ale to strasznie dużo roboty, a u mnie brak czasu.
O to musisz sie juz spytac sam osobiscie.Tu masz numer 602280091.Czesto moze nie odebrac bo akurat cos dlubie przy autach ale kupuje czesci tak wiec musisz probowac dzwonic
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)