Dokładnie,nie ociągać się.Ja wysłałem do wszystkich z Łodzi info na pw iż organizujemy spotkanie.Zadzwonię do basmana,bo widzę iż ostatnio żadko bywa na forum.
Ej no Łodziaki wpisywać się, troche świeżego (zimnego :mrgreen: ) powietrza wam nie zaszkodzi. NIE możemy być gorsi od Katowic. Bo jak narazie widzę chętne 4 osoby :?
marcins737, pytałeś :?: Chłopaki z lancii przyjadą :?:
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Dokładnie,nie ociągać się.Ja wysłałem do wszystkich z Łodzi info na pw iż organizujemy spotkanie.Zadzwonię do basmana,bo widzę iż ostatnio żadko bywa na forum.
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.maciejzielinski.digartfolio.pl
chetnie bym przyjechał ale niestety bede wtedy na nartach...ale na nastepny o ile cos nie wypadnie to sie piszepozdrawiam
czarna 145 1.6 TS
Sluchajcie - a moze tak Galeria Lodzka?
Parking pod dachem i sporo knajp do wyboru. W poludnie nie powinno byc zbyt tloczno... I w sumie centrum, wiec nie musielibysmy sie zbyt mocno rozjezdzac...
Galeria odpada,pracowałem tam przez rok czasu i w weekendy jest mnóstwo ludzi,długo się szuka miejsca na prakingu a do żarcia są kolejki.
Najlepsze miejsce uważam za knajpę na trasie do Głuchowa,cisza i lepszy klimat,postawimy auta na parkingu bez problemu i będzie też można porobić fotki,a w Galerii na prakingu robić fotki z innym autami w tle to nie bardzo.
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
Tak a propo żarcia to przypomniało mi się iż mam kumpelę która prowadzi fajną knajpę-Anatewka. www.anatewka.pl
eee, to jakby cos, mozna stanac na piotrkowskiej 94 - w bramie. Wjazd bez problemu. Powiecie, gdzie - i zaden straznik sie nie czepi.
Anatewka, owszem, smacznajest.
Slusznie - zobaczymy, jaka bedzie pogoda.... Moze sloneczko?
Myśle że geant na Włókniarzy jest dobrym punktem wyjściowym.![]()
Tylko że nadal coś nas mało ;//
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki