Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
Użytkownik Romeo

Wpadłem na taki mały pomysł że w dniu zlotu moglibyśmy pojechać na hamownie.
Dowiadywałem się u Jędrasika, napisałem mu że byłoby około 10 autek chętnych na pomiar, cena 50zł od autka.
Jakby co moge popytać jeszcze w zastecu.
Bylibyście chętni :?:
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V

Witam wszystkich.Wczoraj zakupiłem alfe 166 3.0 V6 i chetnie zintegruje sie z półświatkiem Alfowiczów Łódźkich
Wiec jesli tylko bede w Łodzi 11-go Lutego to stawie si epod Geantem na Piłsudskiego o 12:00.A jesli chodzi o hamownie to bardziej zastec-sprawdzony ale w niedziele raczej nie beda pracować bo w sobote zawsze na miescie hehe
Użytkownik Romeo

Napisał
moninika z nami przyjedzie kolega
to super,mam nadzieję iż do następnej niedzieli jeszcze się ktoś chętny znajdzie i uzbiera nas się trochę

kurcze, sila nas bedzie... zapowiada sie.

A kiedy jakiś większy zlot w centrum (konkretnie w naszym województwie)? Może uda mi się do końca ferii (zaraz jade na zaliczenie) przekonać tatę na kolejną 75.
Użytkownik Romeo

Napisał
moninika żebym miała z kim poplotkować
a to z nami nie poplotkujesz??? :mrgreen:
ja chyba sam przyjadę,chyba że będzie szła ulicą jakaś fajna laska to ją zabiorę :mrgreen:

ja przyjade sam... Bo to akurat pora drzemki juniora...
Użytkownik Romeo

Napisał
marcins737 ja podobnie jak Garos
To może umówimy się godzinę wcześniej i poszukamy fajnych lasek :mrgreen:
Właśnie obejrzałem pogodę i powiedzieli iż w niedzielę ma być słonecznie-oby się sprawdziło
Użytkownik Romeo

Więc ja też przyjade sam.
Więc wkońcu jaki jest plan działania :?: Gdzie się spotykamy :?:
Ja proponuje geant Włókniarzy.
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Użytkownik Romeo

UWAGA,UWAGA Spotykamy się 11 lutego-godz.12 na parkingu Geanta przy stacji benzynowej na ul.Piłsudskiego.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia