Co do miejsca i godziny to jak najbardziej można zmienić-myślę iż się dogadamy i nie będziemy tego ustalać tygodniami.
Hej Łodzianie. Jest na forum już nas trochę z miasta łódki i może byśmy się poznali,zrobić małe spotaknko zapoznawcze i prezentacje na żywo naszych włoszek-np. 4 lutego (niedziela) godz. 12:00 na parkingu C.H. M1-tam jest duży parking i na boku nikt nam nie będzie przeszkadzał.Co Wy na to?
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.maciejzielinski.digartfolio.pl
Co do miejsca i godziny to jak najbardziej można zmienić-myślę iż się dogadamy i nie będziemy tego ustalać tygodniami.
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
No fajnie, tylko że akurat mam zjazd i egzamin :cry:
Ale generalnie też bym wolał pod geantem
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
tez wole geanta.
4 lutego... hm. Nie wiem, czy uda mi sie czerwonke do tego czasu zarejestrowac.
W razie czego - dopuscicie warunkowo z peugeotem?
Widzę iż dwie osoby nie bardzo mogą 4 lutego to robimy 11 lutego (niedziela) i jest to termin ostateczny.Nie będziemy co chwila przekładali,myślę iż do tego spotkania Adasco zarejestruje swoją Alfę a Brzoza upora się z egzaminami.Co do godziny to jestem za 12-13 bo trochę póżniej to nie bardzo bo około 16 zacznie sie robić szaro.
marcins737 pewno,że tak.Jak tylko będą mieli ochotę to śmiało mogą przyjechać,będzie nas więcej,będzie weselej a znajomości nigdy nie jest za dużo.Mam nadzieję iż wreszcie bryknę się Twoją GT.
11 luty odpowiada :wink:
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Słuchajcie nie ma problemu,jak ktoś ma jakiś pomysł to niech pisze.Pewne jest iż spotykamy się 11 lutego o godz.12 na parkingu Geanta na Piłsudskiego a co dalej to piszcie.Faktycznie dobrze by było gdzieś pózniej usiąść w cieple i pogadać,napić się czegoś.
Widze ze juz trzecia osoba zazdrosci zlociku na Slasku :mrgreen: bylo naprawde fajnie i to karaoke :mrgreen:Napisał moninika
TYLKO REMIZA I SPOCONE KUCHARKI
Alfa 147 1.9 JTDM pakiet "TI" Alfa 156 1.9 JTDm Alfa 159 w planach...
a to by była super sprawa,trochę by było zainteresowania.Tylko zaraz straż miejska przyjedzie i założą blokady-ciekawy czy by im ich starczyło :mrgreen:Napisał marcins737
Ale dobre jest miejsce faktycznie na trasie do Gluchowa.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki