Serwis aut wloskich

GhostRider

Nowy
Auto
....
Witam serdecznie , w zwiazku z tym ze poszerzam dzialnosc , chcialem zaprosic wszytkich do korzystania z mojego serwisu mechanicznego , oferuje bardzo dobre ceny konkurencyjne dla pana seligi oraz arkuszowej . Proawdzimy podwoziowke oraz wulkanizacje serwis klimatyzacji oraz naprawy skrzyn biegow silnikow i wszytkiego co tylko mozliwe w aucie . Oczywiscie zapraszam rowniez do korzystania z serwisu blacharskiego . Zapraszam serdecznie na mechanike od 1 grudnia

No to na początek podstawię swoją na wymianę tulei tylnego wahacza, dwie strony

A Ja pojadę na wymianę oleju i może jeszcze czegoś:D
Mamy w końcu klubowy warsztat,ha,ha:P

Nareszcie:) Ja tam wpadnę zobaczyć swoje padło i sprawdzić czy mi zawias z Gtv podejdzie:)

małe przesunięcie terminu oddania serwisu , przygotowywujemy stanowiska jeszcze 2 tygodnie sie zejdzie , wzmacniamy posadzkę , przygotowujemy również reklamy i czekamy na sprzęt do geometrii .

Oto jeden z banerów bedą rozmieszczone w piasecznie i okolicach baner2x1_AutoJerzy.jpg

Załączniki

• baner2x1_AutoJerzy.jpg
    baner2x1_AutoJerzy.jpg
    17.4 KB · Wyświetleń: 2,788
Ostatnią edycję dokonał moderator:
hm, to może do Ciebie wpadnę na wymianę oleju i świec....

a gdzie ten warsztat konkretnie bo mam trochę rzeczy do zrobienia w GTV ;) i chętnie bym oddał w dobre ręce na kilka dni

teraz sprawdziłem, że Rembertów...trochę daleko chyba, że mnie ktoś podrzuci na Ursus ;)

Ostatnia edycja:
Niecmasz tak daleko , mozemy sie umowic takjak bedzie ci pasowalo moge cie podzicic do ursusa . Zapraszam lutraki

Oficjalne otwarcie w poniedzialek , napisze na forum i wrzuce kilka fotek . Zapraszam serdecznie moze cos pomoge w sprawie korka ;)

grzdylu, jakbyś się jutro podstawił to mogę Cię zabrać bo akurat będę u Darka:) a potem jadę na Ursus.

To ten warsztat w Rembertowie bedzie?

Może i ja z moim Miciakiem zawitam... Jak daleko od Piaseczna masz ten warsztat?

Oficjalnie zapraszam :

klika podglądowych zdjęć na szybko , przed remontem , mapke macie na stronce. PC117451.jpgPC117449.jpgPC117450.jpg

Ja ze swojej strony mogę Darka polecić - blacharsko kawał dobrej roboty zrobił przy mojej dawnej 166. Jak będzie z czym to napewno zawitam.

Amortyzatory
Powrót