Witam serdecznie. Zamierzam do swojej 156-stki zakupić felgi aluminiowe, najlepiej 16- calowe. Potem myślę też o jakiś oponach powiedzmy 16/60/205.
Znalazłem bardzo fajne ogłoszenie na allegro, ale jest dosyć tanie wg mnie. Dlatego też proszę Was o pomoc i Wasze zdanie w tej kwestii. Poniżej zamieszczam link z allegro.
Link do allegro
Podpinając się pod ten temat, nie chcę się wymądrzać ale na podstawie swojego doświadczenia wolałbym zainwestować w felgi renomowanej firmy ( przynajmniej znanej ) . Miałem felgi no-name opony napompowane jak należy i co chwile były powyginane, pofalowane. Nie należe do taki co trafiają w każdą dziure raczej szanuje zawieszenie w aucie, ale tego typu felg już nie kupie. Może to tylko uraz

Obecnie mam oryginale felgi do Alfy, ale te z ośmioma otworami i mówiąc szczerze nie za bardzo mi się podobają. Dlatego też chce zmienić na jakieś inne, ale powiedzmy takie do 1600zł. Zdaję sobie sprawę, że to niedużo, ale co poradzić :wink:
W każdym bądź razie dzięki za opinię. Te felgi są naprawdę bardzo ładne, tak ładne, że szukam jakiegoś haczyka, dlaczego takie tanie![]()
jak chcesz miec 16" to kup telefony. Do AR156 niec tak dobrze nie pasuje![]()

Szukaj okazji. Do 1600zl mozna upolowac niezle felgi, oczywiscie uzywane, ale nie poniszczone i nie spawane.
Jesli chcesz 16" to faktycznie szukaj telefonow - to piekne felgi, a w tej ceni z pewnoscia sa do kupienia.
Te z linku, ktory podales nie beda zbytnio pasowac do lini AR, sa zbyt cukierkowe, ale to moja opinia.
Pozdrawiam.
- Rafal
Ja mam telefony ale te z 5 dziurami na sprzedaż, oddam je za 800zł a za 1000 z 2 oponami letnimi
dużo częsci do AR 156 sedan - SPRZEDAM TANIO!!!
http://moto.allegro.pl/item518951995...alne_5x98.html
gadałem z gościem odda za 700 ale można też powalczyć i licytować

Czy to są te telefonyNapisał alces1
? Pytam, bo szczerze nie wiem
![]()
A jeśli tak, to opłacalna jest ta oferta za 1600zl ? Bo szczerze mowiac felgi fajne![]()
http://www.moto.allegro.pl/item52386...s_wysylka.html
Napisał Paweł24
Napisał adamodg
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Te są naprawde fajne! Na wiosnę takie sobie sprawię i rozmiar fajniutki, kompromis miedzy wyglądem a komfortemNapisał Paweł24
![]()
Jak bym miał 1600 wolne to bym brał je.
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki