fajnie że ktoś wpadł na pomysł stworzenia takiego forum jako miejsca wymiany informacji o naciągaczach
Bardzo ciekawe i pomocne forum przy zakupie samochodu. Warto sprawdzić, czy ktoś już auta, którym się interesujemy nie oglądał - być może zaoszczędzi to komuś wielu km i pieniędzy.
http://bezwypadkowe.net/index.php
Polecam też tematy o oszustach - ciekawa lektura i mnóstwo wyrolowanych osób w ten sam sposób na tysiące złotych...
fajnie że ktoś wpadł na pomysł stworzenia takiego forum jako miejsca wymiany informacji o naciągaczach
146 powodów do radości
pamietacie jak pisalem jaki mi sprzedal facet silnik do alfy? co to mial miec najechane 120000 km i mial byc super na 100% i ble ble ble a okazalo sie ze jest zajechany bardziej niz moj. no wiec ten gosc handluje sobie na allegro a teraz mozecie sobie kupic ten silnik ktory mu oddalem tyle ze w czesciach i ta glowica ktora jest wystawiona to jest do niczego nie wiem czemu nie ma drugiej pewnie ktos ja lykna.ten facio ma nick czaku 1802 i jest z wroclawia.nie polecam zakupow u niego.
TILT"]Sprawdzałem przed zakupem geometrię kół alfy 147 - badający powiedział że do korekty jest tylko zbieżność ale wyniki części pomiarów były w kolorze czerwonym co niejasno mi tłumaczył czy wiecie co one znaczą i czy rzeczywiści są nieistotne:
Tylna oś
Pochylenie koła lewy -0st51 prawy-1st31 (dane pomiarowe -0st,20' (+0st56') +0st20')
Zbieżność połówkowa lewy -0st19' prawy+0st43' (dane pomiarowe-0st04'(+0st14')+0st05')
zbieżność całkowita +0st25geometryczna oś jazdy +0st31'
przesunięcie -0st21'
Przednia oś
Wyp. sw. zwr. 20st lewy +2st24' prawy+2st14' (-0st30'(+3st55')+0st30')
pochylenie koła lewy -0st49'prawy -1st18' (dane pomiarowe-0st20'(-0st50')+0st20')
przesunięcie -0st39'
zbieżność całkowita -0st54' (dane pomiarowe -0st09'(-0st18') +0st9')[/quote]
Mnie te mądrale z Bezwypadkowych zbanowali bo ośmieliłem się zabrać głos (czytaj skrytykowac) w sprawie wróżenia z fusów czyli oceny aut na podstawie zdjęć.A kit im w oko.
Coś się porobiło z tą stroną bezwypadkowe.net, bo od kilku dni jest niedostępna.
Miałem styczność z tą stroną. Moje realnie bezwypadkowe auto trafiło tam tylko dlatego, że Pan który przyjechał nie dał rady wymusić na mnie niższej ceny...- skończyło się na procesie i opinii aso na temat auta...
Ja słyszałem,że handlarze im serwer zbombardowali)
bezwypadkowe.net tylko na początku było wiarygodną i wartościową stroną, później strasznie zaniżyli swój poziom. Niestety.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki