[QUOTE=proh;642396]Trochę daleko - za to powrót bym miał bardzo przyjemny jeśli bym się zdecydował. Jeśli nie będzie nic ciekawego w rejonie Śląsk/Małopolska to może się wybiorę. 7,5kPLN to dobra cena?[/QUOTE
Proh! Ty leniu!
Alfa to nie golf, nie stoi w każdym komisie i pod każdym blokiem. Na dobry egzemplarz czeka się miesiącami...
Ja też miałem problemy z kupnem, kupiłem po kilku miesiącach na śląsku (dwa wyjazdy Lublin-Katowice) w stanie dostatecznym, sam doprowadzam do stanu w miarę przyzwoitego! Polecam auta z forum, unikać okazji z zagranicy i ofert za 6-7 tysia, (aczkolwiek nie zawsze jest to regułą, do każdego auta podchodzić indywidualnie!)
Nawet dobrze zachowany egzemplarz wpakujesz trochę kasy, auto raczej nie tanie w eksploatacji, polecam 2,5 V6, jeżeli nie stać Cię na 3,2![]()
V-6 akustyczna heroina

Nie było mnie ostatnio w PL, więc tylko z telefonu przeglądałem Alledrogo i faktycznie "bida z nędzą". Już nawet byłem gotowy jechać te 500km, ale się okazuje, że jest bliżejObejrzę na pewno.

Proh, chętnie sprzedam swoją, nie ma problemu, jak pogonie to ciułam na GTA...
Oh, jak dobrze że Biedronka jest blisko....
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:02 ----------
Wasyl, słyszałem i widziałem wszystkie filmiki na youtube, odnośnie silników V6 Busso, jest co posłuchać (przepraszam sąsiadów), chciałbym w przyszłości tylko delikatnie podkreślić dzwięk silnika, aktualnie Alfa służy mi jako wygodne Grand Turismo na dłuższe trasy...
V-6 akustyczna heroina
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki