No to Panowie potrzebna kolejna porada
Znalazłem następną sztukę, niestety jak zwykle zaniedbaną i nie wiem czy warto było by się w nią pchać, sercem - wiadomo ale rozsądek mówi co innego
Auto z zewnątrz zaniedbane - na masce pęka lakier, prawe drzwi wgniecione i porysowane, tylne chyba też delikatnie ruszone, lewy tylny błotnik do wymiany, pęknięty tylny zderzak, delikatnie wgnieciona klapa, lewe klamki obydwie do wymiany.
W środku brudne fotele z przodu, ale poważnych zniszczeń nie zauważyłem.
Do zrobienia również wahacz lewy przód, prawa szyba przód (ciężko działa), centralny, regulacja zaworów w jednej głowicy (druga zrobiona), zużyte opony, do przejrzenia tarcze i klocki bo auto trochę stało ale jako tako hamuje i tak na szybko to chyba tyle.
Jeździ na Selenii 10W60 wg właściciela nie brała mu oleju, ciśnienie wg wskazań prawie 2 bary przy temp oleju 90*C, żadnych niepokojących dźwięków z silnika nie słyszałem (oprócz zaworów) przebieg 177kkm wygląda na dosyć realny, on ma ją od 2005 i zrobił 47kkm.
Przy dodawaniu i odejmowaniu gazu na niższych obrotach i biegach czuć kilkukrotne zmniejszające się szarpnięcia co wg mnie wskazuje na zużyte poduszki/poduszkę. Auto ma jakieś sportowe zawieszenie i jest dość sztywne więc na dziurach słychać trochę plastików
Do auta jest praktycznie całe drugie na części - drzwi, maska, klapa, silnik, skrzynia, wiązka, komputer, półosie, tylna belka, komplet felg 17 cali (jedna ponoć pęknięta i bez opony) itd itp, z tego co ogólnie wymienił to brak tylko budy ze zderzakami i kilku drobnych pierdół.
Co o tym myślicie ?? Wstępnie ugadany komplet na 3500,- jak się nie sprzeda to prawdopodobnie pójdzie do utylizacji a szkoda by było żeby kolejna 155 V6 skończyła na złomie![]()

Odpowiedź z cytatem

Zakładki