No to sobie na takie Ti przygotuj 80 tysięcy złotych.
---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:03 ----------
Pojazd jest po generalnym remoncie nadwozia) No - szczery sprzedający.
Dziwne, bo Euro akurat zachowuje się dokładnie odwrotnie. Poza tym widzę taką specyficzną zależność, że im bardziej wypasiona wersja 159, tym ma mniejszy przebieg w ogłoszeniach. Najwyraźniej jak ktoś kupił sobie furę za 150 tysięcy w salonie, to potem boi się nią jeździć.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

czerwona jest ladna bo to unikalny kolor, ale to moze byc niezla mina wydatkowa potem...cena dosc niska jak na 2.4 w dobrym stanie i przebieg tez niski jak na 6 letniego diesla.za to przyznam ze kolor piekny i felgi b ladne... Generalny remont nadwozia czyli co auto ma przeszczepiona bude, czy skladana z czesci ?czy cala lakierowana na ten kolor ?Ciekawe co znaczy kryterium bezwypadkowosci dla sprzedajacego, bo widze ze moze miec dosc luzne pojecie w temacie po opisie aukcjiZeby nie bylo ze sie czepiam... Kwestia gruntownego sprawdzenia i doinwestowania tylko nie wiem czy sie oplaca, opis b lakoniczny i marketingowy bullshit.Zalezy od kasy, ja pewnie tez bym ja obejrzal gdyby mial kupowac (majac zarezerwowane w skarpecie kilka tys na doprowadzenie jej do ladu po porzednim posiadaczu). Nic nie ujmujac naszym pieknym Paniom alfistkom, jak ktos specjalnie zaznacza, ze kobieta drugi wlasicciel to nie wiem co mam o tym myslec
Czy jest roznica jak jezdzi kobieta, czy mezczyzna zeby to podkreslac ? Znam kobiete ktora autem sprotowym spadla z wiaduktu i znam facetow kierowcow kapelusznikow jakich malo
Druga wersja to raczej normalna cena, mimo ze to aukcja z licytacja, nie ma wzmianki o bezywpadkowosci.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 15-12-2011 o 10:39
szewi a jak wyglada roznica w spalaniu u Ciebie w obu autach? Jezdzisz pewnie po tych samych trasach co poprzednim, wiec bedzie dobre porownanie.
Pozdro,
Bartas
Alfa Romeo GieTe

Nie lubie podawac tych wartosci bo zawsze znajda sie glosy ze jest mniej lub wiecej, a spalanie zalezy od tylu czynnikow, ze nie znajdzie sie dwoch aut eksploatowanych w tych samych warunkach.
Bardzo ogolnie mowiac mysle ze trzeba liczyc 1-2 litra wiecej na 100 vs 1.9. Dodatkowy cylinder i wieksza moc robia swoje.
w 2.4 mam 19" lato / 17 zima w 1.9 mialem 18 / 16, wiec ciezko odniesc 1:1
Spalanie śr bardzo przyblizone:
159 2.4 210kucy miasto 9-12 trasa 7-10 (mozna zejsc nizej jak sie jezdzi kapelusniczo, tylko wtedy po co kupowac mocniejszy silnik)
159 1.9 ~190k miasto 8-10 trasa 6-8.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 15-12-2011 o 16:39

Przebiegi to pewnie w milach morskich....![]()

hm ? chodzilo o konie a nie kilometry![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 15-12-2011 o 16:42

W 90% przypadków oznacza to "mam 22 lata i nie mam zniżek więc mama jest współwłaścicielem"Nic nie ujmujac naszym pieknym Paniom alfistkom, jak ktos specjalnie zaznacza, ze kobieta drugi wlasicciel to nie wiem co mam o tym myslec
Ja też nie chcę nic ujmować pięknym Paniom alfistkom, zwłaszcza że kilka z nich na tym forum bardzo mnie zaskoczyło. Ale na przykładzie mojej konkubiny mogę powiedzieć że jak kobieta jest 100% właścicielem to: "samochód jeździ tak długo aż się sam nie popsuje. Wymiana oleju, filtrów, rozrządu? Ja nie wiem o czym do mnie mówisz, ja się na tym nie znam. Coś się stało że płyn do spryskiwaczy nie chce lecieć, mógłbyś tam zajrzeć. Myślałam że się skończył, kupiłam na stacji i próbowałam dolać ale okazało się że jest pełno. Gdzie wlewałam? No w taki lejek na środku. To jest chłodnica? aha. No co się na mnie wściekasz, skąd ja mam wiedzieć"
hahahaha dobre justyn ale nie kazda kobieta jest taka.Nie mozna wszystkich tak szufladkowac.Nie kazdy ksiadz jest pedofilem itd

No właśnie ta nowsza myśl techniczna jest za 159, ale GT jest tańsze w zakupie i to nadal coupe jak Cougar. Może GT jest bardziej awaryjne, ale może na początek przygody z AR pośmigam GT 1-1,5 roku i przesiądę się potem na 159 2,4 210 KM, bo teraz musiałbym iść na kompromis i kupować 1,9 bo na zadbane 2,4 210 nie ma jeszcze kasy.. Ehh.. ciężki orzech do zgryzienia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki