To może napisz najpierw co słyszałeś ,co się psuje . Moim zdaniem auta z 2010 to już naprawdę bardzo dopracowane egzemplarze no i silnik świetny .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Słyszałem że psują się wahacze ( stuki zawieszenia), elektronika jest kiepska ,alternator siada, słaba blacha. jak sie tak posłucha ludzi to później ciężko sie zdecydować , a ma to być samochód na dłuższy czas( a nie skarbonka).![]()

czytalem na innych stronach z opiniami. I boje sie bo kupa kasy za ten rocznik . I tak jak pisalem nie chce w topic . Naprawde zalezy mi na opiniach innych wlascicieli tych samochodow. Jak to wyglada naprawde. prosze o szczere opine.

Slaba blacha, niezly zart![]()
Niby śmigasz 147 a z wypowiedzi twojej i wiedzy o AR wynika jakbyś śmigał Golfiną III

widze ze za duzo sie nie dowiem o 159. A liczylem na informacje.

skrzypiące górne wahacze, zdarzają się nawet nowe z taką wadą, magle- jakaś usterka fabryczna dostaje się woda i h** je strzela co za tym idzie drążki się wysypują, zawieszenie ogólnie ok. a jeszcze ograniczniki w drzwiach szybko strzelają i nic więcej do głowy mi nie przychodzi... moim zdanieod siebie polecam Diesla, Jts? lepiej nie, a najlepiej wersje Ti, ogólnie auto bardzo fajne i świetnie wychodzi w stosunku cena/jakość
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki