Witam wszystkich serdecznie.
Rozglądam się za ciekawym samochodem w automacie. Co powiecie o Alfie z taką skrzynią? Nie ma ich zbyt wiele w sprzedaży. Ktoś może posiada taki egzemplarz?
Jak z zawieszeniem w Alfach? Chodzi mi o stuki puki z tylnych belek, które są zmorą przy autach z wielowahaczowym zawieszeniem, to że będzie sztywna to już wyczytałem w innych postach.
Czy spalanie jest dobrze zobrazowane tutaj? -http://www.autocentrum.pl/spalanie/a...5km-2003-2011/

Ja osobiście nie brałbym auta z automatem. Faktycznie, samochód taki sprawdzi się zdecydowanie dla osób, które dużo podróżują, albo jeżdżą w dalekie trasy. Ale Alfę kupuje się po to żeby cieszyć się z jazdy, a automatyczna skrzynia odbiera tą przyjemność. Takie jest moje zdanie

Własnie automat jest idealny na miejskie korki i krotkie uliczki![]()
Bo samochód to nie wszystko
Niestety automat i ksenony bezdyskusyjnie. Jakieś inne Alfy miały montowane też te skrzynie? Bo może bym takiej poszukał się przejechać?
Szczerze? Z zewnątrz GT wygląda niesamowicie... Natomiast wnętrze gdzieś tak mi nie podchodzi. A większość czasu się swoje auto ogląda właśnie od tej strony.

czy każda alfa z selespeedem miała łopatki przy kierownicy? przyznam że lubię manualne skrzynki a jedyny automat jakim jeździłem to mercedes z klasycznym wybierakiem ale taka z łopatkami przy kierownicy to musi być pierwszorzędna zabawa...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki