Jezeli ktos ciagle bezskutecznie probuje rzucic palenie, to ja mam rewelacyjny i co najlepsze prosty sposob na rzucenie palenia!! Jedynie co trzeba zrobic, to przeczytac ksiazkePewnie ktos juz slyszal o tym, autorem jest Allen Carr.
Pewnie sobie pomyslicie- taaaa, na pewno ksiazka mi pomoze,probowalem juz wszystkiego. Wiec nie zaszkodzi przeczytac ksiazke i byc wolnym od nalogu![]()
Podawac maila, bede wysylal w PDF-ie. To naprawde dziala, ja palilem 13 lat i po tym rzucilem![]()
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
krycho91@gmail.com jeśli można ale pewnie i tak nic z tego bo jak sobie pomyślę że będę bez papierosa to mi się smutno robi;p
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie
Ha ha ha ha Żona czytała ale nie skończyła ..... Ja nie czytałem i po 20 latach palenia stwierdziłem że koniec i nie pale od Kwietnia![]()
poproszę i ja auto-jerzy@o2.pl
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling
Wszystkim wyślę jak dotrę do domu, jestem na razie na wyjeździe weekendowym. Wiem,że to wydaje się błahy sposób, ale jak jest skuteczny przekonało się już wielu, w tym wielu moich znajomych![]()
Znalazlem na kompie kopie, wiec do wszystkich wyslalem, sprawdzcie skrzynki
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
Moze tak naprawde nie chce rzucic. To trzeba tez checi i czytania ze zrozumieniemNa koncu samemu sie do wszystkiego dochodzi, jakie to jest proste
![]()
Ostatnio edytowane przez Proxim@Ar ; 30-07-2011 o 23:34
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki