Trzeba pokryć koszt wysyłkiZ tego co pamiętam wszystkie mniej lub bardziej działające, 2 chyba 100% sprawne
![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
jestem chetny. ile wysyleczka?
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
zważ w wolnej chwili i bedziemy wiedziec mniej wiecej![]()
Ostatnio edytowane przez hyieh ; 24-12-2011 o 17:46

Ok, dam Ci też znać czy będą wszystkie 4 bo nie wykluczone że któregoś kaseciaka zostawię w razie W![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
ten ostatni Dalco to na kasety czy plyty ?
Sprzedam czarne lampy Carello do 156 | Grill ala Cadamuro do 156

Dalco jest na płytki, dostałem je z Alfą![]()

To drugie radyjko na płyty sprawne?? Jaka cena??
ten kaseciak to co to:>
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Yasiu, ten 2 z windą to też kaseciak![]()

To Dalco to sprawne? muszę u siebie czymś dziurę w desce zatkać bo poprzedni właściciel radyjko zabrał, a ja jeżdżę już 4 miesiące słuchając tylko V6![]()

grzybek, poszło już to dalco?? Jak nie to jestem zainteresowany![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki