Siema, myślę nad sprzedażą moich dwóch kart graficznych. Obie firmy Zotac jak w tytule wątku.
Zotac GeForce 9600GT DP 512MB GDDR3 256-bit, pełen komplet, pudełko, przejściówki, dodatkowe kable, książeczki itp. Teoretycznie jest na gwarancji (gwarancja rozszerzona - 5 lat) ale w praktyce jest paragon wyblaknięty, jak się popatrzy pod kątem to widać na nim model karty graficznej i datę. Karta w pełni sprawna, nigdy nie była przegrzana (max temperatura w stresie jaką u mnie osiągnęła to jakieś 65 stopni), podkręcana itp. Była i jest zamontowana w dobrze wentylowanej obudowie. Zdjęć na razie nie dodaję bo karta cały czas w użyciu, wygląda praktycznie jak nowa, zdjęcia wrzucę na czasie. Cena jaka mnie interesuję to 150 zł, karta ma troszkę wyższe taktowania niż referencyjny 9600GT (wydajność jak 8800GTX). Szczegółowa specyfikacja na stronie producenta:
Zotac GeForce 9600GT DP
Zotac GeForce 9600GT Amp! Edition 512MB GDDR3 256-bit, tak samo pełen komplet, pudełko, przejściówki, dodatkowe kable, książeczki itp. Nie mam paragonu. Karta w pełni sprawna, tak samo jak wcześniejsza, nie podkręcana, nie przegrzana, jest zamontowana w dobrze wentylowanej obudowie. Karta tak samo w stanie idealnym, jakiś miesiąc temu zmieniałem pastę termo-przewodzącą na rdzeniu (profilaktycznie). Karta cały czas w komputerze, stan idealny. Karta jest fabrycznie podkręcona, wydajnością porównywalna do karty GeForce 9800GTX (od niektórych modeli nawet wydajniejsza). Cena 170 zł. Dokładna specyfikacja:
Zotac GeForce 9600GT Amp! Edition
Kontakt: PW, GG lub tutaj.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Up, ceny do małej negocjacji.
Zdjęcia kart:
9600GT Amp:
![]()
![]()
9600GT DP:
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
Linki do allegro:
http://allegro.pl/zotac-geforce-9600...091927666.html
http://allegro.pl/zotac-geforce-9600...091928065.html
Edit: nieaktualne, sprzedane obydwie.
Do zamknięcia.
Ostatnio edytowane przez Krzyśko ; 01-02-2012 o 09:04 Powód: Dodanie informacji
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki