udało mi się zakupić za 920 zł, nówka sztuka, z 5.01.2012 z simlockiem orange, ale to mi nie przeszkdzadza![]()
To jeszcze są na rynku simlocki?A co do tematu to niezła cena
Ja się rozglądałem za SE Xperia Mini Pro (NIE X10 Mini Pro), aby wyrwać w cenie ~600 zł - ale takie wiszą na alledrogo po kilkanaście minut czasem
![]()
Dobra cena kolego, ja mam Xperie Arc i dałem sporo bo 1400zl tesz nówkę ale pare miecięcy temu od razu jak wyszła, super smartfony,
pozdrawiam

Dobra cena i dobry telefonik. Trzeba mieć farta i ustrzelić jakieś 'Kup teraz' lub dogadać się na odbiór osobisty z kimś z okolicy. Ja tak zrobiłem kiedyś zbijając stówkę z telefonu i kupując go i tak już sporo taniej niż średnia krajowa.
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
Raz? Ja tak zawsze staram sie robic, stowe juz nie raz zbilem (i tyle przy odbiorze wlasnym bylbym w stanie opuscic cene Wave dla Alfaholika), zreszta w sumie trudno ocenic srednia krajowa, bo co jakis czas trafia sie dobroczynca, ktory nie zna prawdziwej wartosci swojego sprzetu. Ja tak kiedys kupilem 3 miesieczny modem-router ADSL za 37 zl w czasie gdy nowy kosztowal 150 a moja siostra kiedys upolowala tak Macbooka Air za mniej niz 2 tys. zl
Gosc chcial od niej potem odkupic za 5 stow wiecej
Szkoda ze z samochodami nie ma az takich okazji,wylaczajac wygrane sprawy z zapominalskimi ws. Aukcji BCM)
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

Z tymi wygranymi to też różnie bywa. Sporo osób przejechało się na składaniu sprawy do sądu.
Co do telefonu to może 2-3 bo częściej nie zmieniałem. 2 razy brałem po prostu za drobne grosze w salonie.
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
Tak korzystając z tematu, grzecznościowo, gdyby kogoś xperia play, nie brandowana używka interesowała, to mój przyjaciel ma na sprzedaż.
Fakt arc jest dobry, sam korzystam ;p
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki