To jest z głowicą 8 czy 16v??
pzdr
Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma. Czy to Fiat czy Mercedes, jak by Ci przyszlo chodzić z buta albo jezdzic autobusem podmiejskim to wtedy bys docenil. A co do auta... juz kiedys mowilem ze mi sie podoba![]()
8 ma 16 trzeba by było czekać a 8 stała na placu gotowa do wzięcia
3 miesiące czekania , ja mam wersje dynamic z pakietem sport , a typowa wersja sport ma 16v multijet na fotelach jest już skóra itdno i jest nieco droższa a że mało osób kupuje typową wersje sport to trzeba czekać i zamawiać ją specjalnie.
to auto rodziców a że mało jeżdżą to jestem użytkownikiem , mój projekt myslę że na lato będzie gotów do wyjechania na Polskie drogi![]()
alfa![]()
Bravo to bardzo przyjemne dla oka autko no i slyszalam wiele dobrego o tym silniku, dobre osiagi kultura pracy rowniez na bardzo przyzwoitym poziomie wysoka dynamika i przedewszystkim to za co dieselki maja u mnie duzy szacunek - spalanie
szczegolnie na trasie daja sie pokochac, kiedy benzyna musi chodzic na wysokich obrotach zeby osiagnac wyzsza predkosc i co za tym idzie spalanie sie znacznie zwieksza dieselek przy predkosci 200 i ponad leci sobie na 3,5 , 4 tys obrotow i rowniez daje rade
Jedna tylkojest wada tego autka o ktorej wspomniales, wysoki próg zaladunku jak sie pakuje cos ciezkiego to kaplica :/ szczegolnie dla kobietki![]()
Ostatnio edytowane przez Dominika156AR ; 04-08-2009 o 23:43
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki