no moze jakiś drugi patrol sie znajdzie![]()
no moze jakiś drugi patrol sie znajdzie![]()
tu sie kolega myli - SPORT ma taka sama tapicerke jak dynamic + pakiet sport .. skor tam nie uswiadczysz
a czekac trzeba na kazda wersje, ktora nie stoi na placyku ... bo skladajac zamowienie na samochod z indywidualna konfiguracja, auto jest produkowane od poczatku do konca... czy to Dynamic, czy Emotion, czy tez Sport ... bez znaczenia.
pozdrwiam,
NB user![]()
przecież nawet w katalogu jest typowe Bravo Sport i ma skórzaną tapicerke czarną a w środku welur
nic podobnego - skorzana tapicerka do wersji SPORT to wydatek pona 6tys zl ... w standardzie jest SAIL, czyli ta z siateczka jak w pakiecie Sport do Dynamica.... a to ze w katalogach jest skora ... no jest, przeciez nie pokaza tam wnetrza z wersji Fresh, tylko full wypas
a tak swoja droga, skorzana tapicerka w Bravo nie robi wrazenia.. najfajniejsza jest wlasnie siateczkowa SAIL, czarno-czerwona oczywiscie![]()
może i masz racje![]()
witam!!!! mam pytanko do ciebie stoisz moze w dabrowie na ulicy budowlanych???
nie moją Bravo można spotkać na osiedlu Manhattan lub Technicznymi Zakładami Naukowymi koło targu z tyłu mam pod tablicą klubowe ramki alfaholicy.org wiec tym się wyróżniam![]()
Podoba mi się wnętrze tego Bravo... przez jakiś czas jeździłam Bravo I 1.2 16v 2000r. i muszę powiedzieć,że zawsze będę dobrze wspominać to autkoA koledze życzę bezawaryjności
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki