Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 234567891011
Pokaż wyniki od 101 do 104 z 104
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Przedsionek Alfisty - Nasze pojazdy innych marek.
    Użytkownik Romeo Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Distinctive 2011
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    29 d 9 h 3 m

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wiesz BMW serii 1 uważam za mało udane, mam okazje od czasu do czasu pośmigać i nie pasuje mi zachowanie zawieszenia ...

Co do funu z jazdy i kontry na cywilnych drogach ... Po to kupuje się BMW żeby tak jeździć, co za radość z jazdy autem idącym jak po sznurku??? Zgodzę się tylny napęd dla 90% obecnych kierowców jest nie do okiełznania w zimie, i dobrze nie każdy powinien tym jeździć. Główny problem naszych kierowców to braki w technice jazdy i ufanie elektronice w aucie a potem wiadomo co ...

Sam marzę i po mału dążę do realizacji marzenia o AR75, w końcu stanie u mnie i zacznie się budowa prawie od podstaw, oczywiście ze starym dobrym V6 pod maską, piękne auto nie wybaczające błędów kierowcy, bo takie właśnie powinno być sportowe auto. Kiedyś jakoś nikt nie narzekał na prowadzenie tylno napędowców, dziś na 100 kierowców wsadzonych w AR 75 zimą jestem zdania że 90 by to auto rozbiło ;]

Może i moja 147 się fajniej składa w zakrętach, ale kultura "wybierania" nierówności w BMW jest nieporównywalnie większa, co na naszych drogach jest nie do przecenienia akurat .
    Umiejętności kierowców można ocenić po ilości beemek rozbitych na naszych drogach - trochę popada i się młodzież zawija na drzewach...
    Radość jazdy na torze? Czemu nie, ale na drodze wolę, jeśli autko się prowadzi prosto i wybacza drobne błędy.
    Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 11-06-2010 o 11:45
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    156 3.0 V6 24V ------------------ GT 3.2 V6 24V
    Czas spędzony na forum
    14 d 14 h 35 m

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Umiejętności kierowców można ocenić po ilości beemek rozbitych na naszych drogach - trochę popada i się młodzież zawija na drzewach...

Bo ta młodzież to powinna od litrowych pierdzidełek zaczynać a nie od razu mocnego auta, takie moje zdanie, może i konserwa jestem ale jak widzę mojego małoletniego szwagra jego technikę jazdy i w ogóle co wyrabia to mi się włos na głowie jeży ... już z rok czasu uprasza o pojeżdżenie moim autem ale chłop jest bez szans, za młody i szkoda żeby kaleke z siebie zrobił ...
    156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A - kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie
    AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]

Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...

Użytkownik Romeo Avatar alfasound_mania
    Mieszka w
    Włocławek
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8V i Alfa Romeo 166 3.0V6Automat (tatowe:)
    Czas spędzony na forum
    13 h 58 m

Domyślnie

Coś w tym jest , sam jestem jeszcze młody moim pierwszym autkiem było Uno 1.0 (bardzo miło wspominam ), uważam że to był dobry początek na oswojenie się z jazdą , problem polega na tym czy ktoś się rozwija czy nie , dlatego też nie można przyjąć takiej opinii że młody to dupa za kołkiem .
    Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
    Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była

Użytkownik Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar WeGi
    Mieszka w
    Nowy Sacz, Poland
    Auto
    156 1.8 TS '99
    Czas spędzony na forum
    1 d 8 h 52 m

Domyślnie

Cytat Napisał alfasound_mania Zobacz post
    Coś w tym jest , sam jestem jeszcze młody moim pierwszym autkiem było Uno 1.0 (bardzo miło wspominam ), uważam że to był dobry początek na oswojenie się z jazdą , problem polega na tym czy ktoś się rozwija czy nie , dlatego też nie można przyjąć takiej opinii że młody to dupa za kołkiem .
    Dokładnie, nie jeden 'młodociany' kierowca jeździ lepiej niż ten teoretycznie doświadczony ..
    "Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 234567891011

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

passat fejton

passat b5 2.8 v6 spalanie

volkswagen fejton

passat 2.8 spalanie

passat 2.8 v6

spalanie passat 2.8 v6

spalanie passat 2.8

passat b5 2.8 wady

ile pali passat 2.8 v6

akumulator passat 2.8 v6

passat b5 gdzie wkręcić hak

2.8 v 6 spalanieilepali passat 2.8 v6jaki akumulator passat 2.8 ile pali vw passat b5 2.8silnik do passata 2.8 v6passat 2.8 v6 opinieopinie wv passat b5 fl 28 v6 4x4passat w8 b5 zimąpasat b5 2 8 v6 opinieopinie o passacie b5 2 8 4x4passat b5 fl 2.8 v6 4x4 opiniepassat b5 v6 2.8 forumjaki akumulator do volkswagena passata v6volkswagen fejton zdjecia

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia