Eeee, nic ciekawego. Ni to piękne, ni brzydkie, takie nijakie. A to niedobrze jak nie wywołuje żadnych emocji. Jestem na NIE.
Niech się dobrze sprawuje.
A crosswagon ??Niby słaby diesel ale zawsze można podnieść moc łatwiej niż w benzynowym. W sumie nie wygląda źle, mnie się ten kolor w połączeniu z tymi chromowanymi listewkami bardzo podoba. Osobiście VW do mnie jakoś nie trafiają ale Phaeton mi się bardzo podoba i pomimo że to większy Passat to mógłbym go mieć
![]()
Ostatnio edytowane przez Lesio ; 09-03-2010 o 21:38
Eeee, nic ciekawego. Ni to piękne, ni brzydkie, takie nijakie. A to niedobrze jak nie wywołuje żadnych emocji. Jestem na NIE.
Niech się dobrze sprawuje.
Uczciwa i wydajna praca podstawą dobrobytu narodu.
Też sobie takie sprawie na 60te urodziny![]()
Szczerze to jedyny Passat, który jako tako by uszedł to W8. Ale i tak dobrze, że nie kupiłeś TDI. Gdybym koniecznie szukał osobówki 4x4 to kierowałbym się w stronę Subaru, przynajmniej miałbym nietuzinkowe auto z silnikiem boxer
Swoją drogą brawa za odwagę w ujawnieniu tego zakupu !
PS. Bateria słoneczna na dachu dosyć mocno rozpowszechniła się za sprawą A8 (większość ją ma), Lancia Thesis też w niektórych wersjach ma taką. Ogólnie fajna sprawa, dziwne że częściej ten wynalazek nie występuje.
Ostatnio edytowane przez Alfa166Nero ; 09-03-2010 o 21:14
Pozdrawiam
Sebastian
Nie ujawniłem się z zakupem zeby się ujawnić, bo chce zostać na tym forum bo mi się tu podoba, i będe pomagał jeśli chodzi o 166. Mariusz AutoDS - To tak samo jak z alfa romeo gówno wiesz dopuki się nie przejedziesz, po co gadasz jak V6 4x4 passat to zupełnie inny pasat z inną podłogą i zawieszeniem.
Wszystkiego trzeba spróbować, a Alfy będe bronić do upadłego![]()
Żartowałem z tym ujawnieniemCo do obecności na forum, to też tak myślałem jak sprzedałem Cougara (a byłem mocno związany, łącznie z ogólnopolskimi zlotami itp.), ale niestety brakło czasu na dwa fora no i Alfa mnie też mocno zafascynowała - takie życie
Oby starczyło Ci czasu na to forum, jak się wciągniesz w jakiś klub VW czy Passata
Napędu 4x4 zazdroszczę, w Alfie chciałbym mieć na tył lub właśnie 4x4, szczególnie w wersji V6, bo przy przednim to jednak czuć moc na kierownicy.
Pozdrawiam
Sebastian
Ale loża szyderców ;]
Kayrol nie daj się, torseny i V6 dobre połączenie ;] kiedyś mnie taki wyrywał z rowu;] Daje rade...
156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...
No i rewelacyjne niebieskie podświetlenie dechy - tutaj producent nic nie pozostawił fanom tjuningu
P.S. Żeby nie było - jaja sobie tylko robię, na co dzień sam jeżdżę Kia Sportage w diesluUrokiem sporo jej brakuje do Alfy, ale zalety wysoko zawieszonej budy nie do przecenienia, no i fajnie że nowa
![]()
Ostatnio edytowane przez Alfa166Nero ; 09-03-2010 o 23:05
Pozdrawiam
Sebastian
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki