Wiesz chłopie, jak zaznasz kiedyś mocnej benzyny to wtedy chwal się mądrością, bo narazie śmigasz słabą benzynką z gazem a robisz z siebie PRO przeciwnika diesli. Ja mam w motorze prawie tyle koni co Ty w swoim aucie, ale aż tak "zbałamucony" nie jestem. Przypominasz mi słuchaczy Radia Maryja, co drą się, a inny racji nie uznają.

A jeździsz 156- coprawda przerobioną, ale trzeba powiedziec, że niektórzy rezerwy do posiadanego samochodu mogą Ci pozazdrościc.
Podsumowując- auta nie można w hierarchii ustawiac gdzieś między rodzoną matką a bratem- bo to jest k**** samochód do ch*** miłego! A żrecie się jakby conajmniej o religię chodziło, nawet ateiści z katolikami podczas dyskusji tak się nie poniżają wzajemnie.

Czyli tez duuuzo więcej niż w twoim klekocie
edit: aha, Ty przypominasz Mi mocherową babcię
patrz, nawet cię nakręcili - akurat scena zaraz po tym jak zlazłeś ze swojego zapewne przecudownego motoru
http://www.youtube.com/watch?v=Hq4o1F7hvRQ
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 10-06-2010 o 22:46
Spokój już, dobra? Nie będę kasował (wszystkich) postów, ale bez cenzury się nie obejdzie. Niech będzie to pokazem hipokryzji 'alfistów' i swojego rodzaju przestrogą dla posiadaczy samochodów innych marek. Bo na tym forum panuje przekonanie, że alfa jest najzaj... i wszystko inne, nawet gdy jest lepsze lub wcale nie gorsze - jest gorsze, 'bo tak'. Nie lubią mnie w Krakowie właśnie za moje poglądy - szczerze mam to w dupie, bo na brak dobrych znajomych wcale narzekac nie muszę, a i szukac ich na siłę nie potrzebuję. Aha, Kayrol - gdybyś kiedyś chciał się ustawic z jakimś posiadaczem alfy, to zabierz ze sobą niezawisłą osobę filmującą, żeby później nie okazało się, jak łatwo nagiąć prawdę w swoją stronę. ;]
Ostatnio edytowane przez bimsky ; 10-06-2010 o 23:39

Z tego wynika,że najlepiej robic nic i leżeć jajami do góry.Wtedy nikt nie skrytykuje.Podobna atmosferka robi sie tu:
Kilka żali,problemów, moje ciekawe 2 miesiace... I co z sobotą12czerwca...???

♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Kto to jest elitarny Alfista ?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki