Podejrzewam że po to powstał ten dział, żeby fani marki Włoskiej nie posiadający z różnych przyczyn ALFA ROMEO mogli podzielić się autami jakimi jeżdżą , żeby nie byli wyrzutkami na tym forum ograniczonymi do oglądania a nie prezentowania![]()
Pozdrawiam.
Passat ładny inny niż wszystkie (srebrne w kombi 1.9 TDI)![]()
Silnik fajny, ale Passat... zwyczajny do bóluZobaczysz, że będzie się psuł
![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Ha, akurat przed witryną przejechał mi biały W8 w wersji amerykańskiej. Może nie jest ładny, ale sprawia wrażenie auta z którym trzeba się liczyć. Ciekaw jestem jak taki blisko 300 konny pasek jeździ![]()
Pozdrawiam
Sebastian
Dla Mnie Passat to taka poprana brzydota która nie wywołuje żadnych emocji, ale wszystkiego trzeba spróbować i niech służy jak najlepiej![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
Gdybym porównywał Alfę 1.9 jtd do Passata 1.9 tdi, to oczywiście Passat 1.9 tdi byłby bardziej "emerycki", ale ja porównałem Alfę 1.9 jtd do... Passata 2.8 V6 4x4
POZDRO![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
Jest kilka marek czy modeli aut, które wyglądają jakby były skierowane do raczej starszej klienteli. Nic tu nie pomoże super silnik czy napęd 4x4. Ale akurat Passat to auto, które nie tyle kojarzy mi się z emerytem co raczej z uznanym autem flotowym. Po prostu jest to auto, które dobrze prezentuje stabilność firmy na zewnątrz. To raczej zaleta niż wada, ale dla mnie w pewnych okolicznościach jest to jednak minus takiego auta. Dlatego wolałem kupić 166 V6 niż Mondeo ST220 (a poważnie o takiej zabawce myślałem), które dla laika będzie tym samym Mondkiem jakich pełno na ulicach![]()
Pozdrawiam
Sebastian
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki