Może i moja 147 się fajniej składa w zakrętach, ale kultura "wybierania" nierówności w BMW jest nieporównywalnie większa, co na naszych drogach jest nie do przecenienia akurat.
Umiejętności kierowców można ocenić po ilości beemek rozbitych na naszych drogach - trochę popada i się młodzież zawija na drzewach...
Radość jazdy na torze? Czemu nie, ale na drodze wolę, jeśli autko się prowadzi prosto i wybacza drobne błędy.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 11-06-2010 o 11:45
Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011
Bo ta młodzież to powinna od litrowych pierdzidełek zaczynać a nie od razu mocnego auta, takie moje zdanie, może i konserwa jestem ale jak widzę mojego małoletniego szwagra jego technikę jazdy i w ogóle co wyrabia to mi się włos na głowie jeży ... już z rok czasu uprasza o pojeżdżenie moim autem ale chłop jest bez szans, za młody i szkoda żeby kaleke z siebie zrobił ...
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Coś w tym jest , sam jestem jeszcze młody moim pierwszym autkiem było Uno 1.0 (bardzo miło wspominam ), uważam że to był dobry początek na oswojenie się z jazdą , problem polega na tym czy ktoś się rozwija czy nie , dlatego też nie można przyjąć takiej opinii że młody to dupa za kołkiem .
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
Dokładnie, nie jeden 'młodociany' kierowca jeździ lepiej niż ten teoretycznie doświadczony ..
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki