Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Przedsionek Alfisty - Nasze pojazdy innych marek.
    ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa 146 1.4 T.S '98, Seicento 1.1 '00
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    5 d 13 h 21 m

Domyślnie

Ale oczywiscie na zjazdy Alf nim sie pojawisz zebsysmy go mogli zoabczyc z bliska bo samochodzik naprawde egzotyka jak dla mnie. Odemnie max.

ViP Romeo Avatar Mdx
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    155 2.0TS 16V
    Czas spędzony na forum
    8 d 8 h 18 m

Domyślnie

Ten silnik, To wnętrze :shock: Po prostu SUPER fura :!:

Będę Cię wypatrywał na krakowskich ulicach

bizon2007
    Gość

Domyślnie

cześć, witam ponownie. jeżeli chodzi o dane mojego widelca to tak; 2.0 V6 24V oczywiście biturbo z dwoma intercoolerami, 306km ,373Nm , skrzynia ZF 6-biegowa, dyfer ze szperą i chłodnicą oleju, noi najważniejsze minimum elektroniki- żadnych ABSów, ASRów i tym podobnych wynalazków- czysta niczym nie ograniczona moc, która wciska w fotel aż serce podchodzi pod gardło. autko jest z 1993r, ale przebiegu ma 75.000km, także nie jest podjeżdżone. Maserati to moja pasja i całe życie, a Ghibli zawsze był moim marzeniem, dlatego jak znalazłem go uszkodzonego we francji to zachorowałem nieuleczalnie. ten kto nieco bardziej zagłębi się w Maserati odrazu zobaczy że przednie reflektory i atrapa nie są od Ghibli; tak,tak są od starszego Biturbo; niestety oryginały były rozbite, a ceny nowych są kosmiczne. dobra dość już tego pisania, myślę że spotkamy się na jakimś spocie w okolicach krk, to sobie więcej pogadamy, bo widzę że u Was na forum jest bardzo miło; pozdrawiam
    Załączone obrazy Załączone obrazy kuzyn z trójzębem w godle-maserati_033_842.jpg   kuzyn z trójzębem w godle-pc200393_237.jpg  

Tiga
    Gość

Domyślnie

Genialny samochód! Chciałbym słyszec jak pracuje ten silnik... Albo i nie ,bo nocy bym nie spał ,a na drugi dzień nie chciałbym jeździć TSem :wink: Bella Machina! Może nie ten kolor,ale ja do mojej tez koloru nie wybierałem i jeżdże z jokerem na twarzy :mrgreen:

Pozdr. Tiga

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Szczecin
    Czas spędzony na forum
    9 m

Domyślnie

cudne autko. Jak mozesz to zapodaj jeszcze fotke z perspektywy kazdego wlasciciela BMW, czyli od tylu :twisted:
    http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Bajka!! Piekne auto, nic tylko pogratulowac, prawdziwy rarytasik, bede usilnie Cie wypatrywał na ulicach Krakowa, choc teraz to chyba szkoda nim jezdzic w tych korkach
    Mam nadzieje ze wkrótce zobaczymy sie tez na jakims spocie(jak bedzie) to auto trzeba zobaczyc z bliska i posłuchac mruczenia z pod maski
    Kiedys na Dietla długo stał Quatroporte, to było jedyne Maserati jakie widziałem w Krakowie.
    Raz tez spotkałem Maserati Quatroporte- nowe na nowo tarskich blachach, az ciarki przechodzą na widok tej marki, zupełnie jak z Ferarri czy Alfą :mrgreen:

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    śląsk
    Auto
    156 1.8 T.S.
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

A to moje marzenie. Szkoda że zanim mnie będzie stać na nie, a raczej na same jego utrzymanie , to już większośc egzemplarzy będzie zajeżdzona. .
    Piękny samochód który potrafią docenić nieliczni znawcy. Mniejszy od passata ale jak wymiata Nowe 4porte to już jak dla mnie zbyt duża stodoła.
    Załączone obrazy Załączone obrazy kuzyn z trójzębem w godle-quattroporteiv_gp_qp_4_487.jpg  

bizon2007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał csscss
    A to moje marzenie. Szkoda że zanim mnie będzie stać na nie, a raczej na same jego utrzymanie , to już większośc egzemplarzy będzie zajeżdzona. .
    Piękny samochód który potrafią docenić nieliczni znawcy. Mniejszy od passata ale jak wymiata Nowe 4porte to już jak dla mnie zbyt duża stodoła.
    Mam ten model właśnie u siebie w warsztacie- niedawno go przywiozłem z francji; rzeczywiście piękny ops:

bizon2007
    Gość

Domyślnie

a oto zdjęcie z tyłu mojego widelca i Quattroporte- żebyście nie myśleli że ściemniam
    Załączone obrazy Załączone obrazy kuzyn z trójzębem w godle-p9281586_skadrowane_417.jpg   kuzyn z trójzębem w godle-p9281587_skadrowane_154.jpg   kuzyn z trójzębem w godle-p9281591_skadrowane_375.jpg   kuzyn z trójzębem w godle-maserati_028_skadrowane_811.jpg  

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Łódź-Koło-San Francisco
    Auto
    Alfa Romeo 164 QV '91
    Czas spędzony na forum
    23 m

Domyślnie

Gratuluję świetnego auta!

Cytat Napisał csscss
    Nowe 4porte to już jak dla mnie zbyt duża stodoła.
    stodoła ale za to jaka! - z maseratek właśnie też ta mi się marzy....

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia