Ten silnik, To wnętrze :shock: Po prostu SUPER fura :!:
Będę Cię wypatrywał na krakowskich ulicach![]()
Ale oczywiscie na zjazdy Alf nim sie pojawisz zebsysmy go mogli zoabczyc z bliska bo samochodzik naprawde egzotyka jak dla mnie. Odemnie max.
Ten silnik, To wnętrze :shock: Po prostu SUPER fura :!:
Będę Cię wypatrywał na krakowskich ulicach![]()
cześć, witam ponownie. jeżeli chodzi o dane mojego widelca to tak; 2.0 V6 24V oczywiście biturbo z dwoma intercoolerami, 306km ,373Nm , skrzynia ZF 6-biegowa, dyfer ze szperą i chłodnicą oleju, noi najważniejsze minimum elektroniki- żadnych ABSów, ASRów i tym podobnych wynalazków- czysta niczym nie ograniczona moc, która wciska w fotel aż serce podchodzi pod gardło. autko jest z 1993r, ale przebiegu ma 75.000km, także nie jest podjeżdżone. Maserati to moja pasja i całe życie, a Ghibli zawsze był moim marzeniem, dlatego jak znalazłem go uszkodzonego we francji to zachorowałem nieuleczalnie. ten kto nieco bardziej zagłębi się w Maserati odrazu zobaczy że przednie reflektory i atrapa nie są od Ghibli; tak,tak są od starszego Biturbo; niestety oryginały były rozbite, a ceny nowych są kosmiczne. dobra dość już tego pisania, myślę że spotkamy się na jakimś spocie w okolicach krk, to sobie więcej pogadamy, bo widzę że u Was na forum jest bardzo miło; pozdrawiam
cudne autko. Jak mozesz to zapodaj jeszcze fotke z perspektywy kazdego wlasciciela BMW, czyli od tylu :twisted:
http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/
Bajka!! Piekne auto, nic tylko pogratulowac, prawdziwy rarytasik, bede usilnie Cie wypatrywał na ulicach Krakowa, choc teraz to chyba szkoda nim jezdzic w tych korkach
Mam nadzieje ze wkrótce zobaczymy sie tez na jakims spocie(jak bedzie) to auto trzeba zobaczyc z bliska i posłuchac mruczenia z pod maski
Kiedys na Dietla długo stał Quatroporte, to było jedyne Maserati jakie widziałem w Krakowie.
Raz tez spotkałem Maserati Quatroporte- nowe na nowo tarskich blachach, az ciarki przechodzą na widok tej marki, zupełnie jak z Ferarri czy Alfą :mrgreen:
A to moje marzenie. Szkoda że zanim mnie będzie stać na nie, a raczej na same jego utrzymanie , to już większośc egzemplarzy będzie zajeżdzona..
Piękny samochód który potrafią docenić nieliczni znawcy. Mniejszy od passata ale jak wymiataNowe 4porte to już jak dla mnie zbyt duża stodoła.
Mam ten model właśnie u siebie w warsztacie- niedawno go przywiozłem z francji; rzeczywiście pięknyNapisał csscss
ops:
a oto zdjęcie z tyłu mojego widelca i Quattroporte- żebyście nie myśleli że ściemniam
Gratuluję świetnego auta!
stodoła ale za to jaka! - z maseratek właśnie też ta mi się marzy....Napisał csscss
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki