widziałem na żywo na spocie![]()
samochodzik jest super :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach i ta moc :twisted: :twisted: :twisted:
normalnie strach się bać... a w porównaniu z BMW 3,5 to Maserati kolegi może być takim jamnikiem z poniższego dowcipu:
koleś wyszedł z jamnikiem na spacer i po dordze spotkał innego z pitbulem, który zaczął warczeć na jamnika po czym właściciel pitbula zaczął obrażać właściciela jamnika, właściciel jamnika długo się nie zastanawiając powiedział aby się uspokoił bo jak spuści jamnika ze smyczy to z jego psa zostaną tylko poszarpane wnętrzności, właściciel pitbula oczywiście przekonany jaki to jego pies nie jest "silny" przyjął wezwanie, psy starły się w walce a po chwili z tumanów kurzu wychodzi jamnik, gdy kurz opadł właściciel pitbula zobaczył swojego psa rozszarpanego, nie mogąc wyjść z podziwu podszedł do właściciela jamnika i chciał go odkupić proponując 50tys na co właściciel jamnika ledwo powstrzymując śmiech odparł: "50 tys. to ja na operację plastyczną tego krokodyla wydałem".
podsumowując samochód piękny, zresztą chyba mało kto wyobraża sobie inną "operację plastyczną" tej potężnej mocy![]()
![]()
![]()
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
zobaczcie, mam nowe fotki Quattroporte; już naprawione i polakierowane/ właśnie przywiozłem/, zostało tylko poskładać i dopieścić. Jak złożę to wrzucę fotki gotowego :mrgreen:
Jezusie najświętrzy , jaka maszyna :shock: :shock: :shock: Maybach ,to szpanerski gadżet dla nowobogackiego... To jest prawdziwy samochód!!! Maseratti jest niesamowite!!! Grtuluje!
Pozdrawiam Tiga
bizon2007 gdzie rosną takie wozy ??
Myślałem o 224 lub 222 w rozsądnej cenie ale nie moge znaleźć
pozdro
no kolego teraz dałeś ognia :!: istne piękno chciałbym usłyszeć pomruk tego cuda gratuluje
Tak jak kiedyś mówiłem to Quattroporte nie jest moje, ja je tylko sprowadziłem dla znajomego i naprawiam, a tu wrzucam fotki żeby wam pokazać jaka to wspaniała maszyna. Majk; jeśli będziesz wytrwale szukał to znajdziesz ładne 222 lub 224 w dobrej cenie, w razie potrzeby chętnie pomogę;pozdrawiam wszystkich <hello>

Bizon2007 za chwilę stanie się przedstawicielem Maserati na Polskę :mrgreen: i powstanie Club Maserati.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
oj marzy mi się taka sytuacja <skacze>Napisał Garos
Quattroporte w końcu gotowe, pierwsze jazdy testowe już za mną. Wrażenia są niesamowite, auto waży 1600kg, a przyśpiesza jakby ważyło 800kg; podczas jazdy wywołuje naprawdę mocne wrażenia, żadne zdjęcia tego nie wyrażą. Oto parę ostatnich fotek, trochę kiepskie bo na szybko i z komórki :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki