Wielkie dzięki !!!!! Tak już mam że bardzo lubię dopieszczać auta - na emeryturze marzy mi sie odrestaurowanie jakiegoś pięknego autaTylko rodzina mi zawsze mówi ze tyle robie przy aucie o potem je sprzedaje - tak było z hondą, tak też będzie z lancią
teraz będę dopieszczał prawdopodobnie 156poczekamy zobaczymy - pomału rozglądam się bo nie wiadomo kiedy trafi sie jakaś okazja
Jeszcze raz dzięki za słowa uznania - to bardzo miłe i budujące !!!!
Pozdrawiam wszystkich Alfacholików !!!!!!!!!!
yyyyy to ja podstawię swojaNapisał norbiwolow
hihihi
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360

kajn problemoblukam na Twojej co i jak sie rozkręca, jak demontuje ... i w swojej nie połamię
![]()
Napiszczie mi czy jest realna szansa ustrzelic cos takiego :
156 - 1.9jtd 1998-2000 przebieg nie wiekszy niz 150 tys km (ewentualnie 2,4jtd - ale musze doczytać jeszcze na temat spalania bo to priorytet dla mnie )
sedan czarny
klimatronik
elektryka szyb x4
tapicerka skóra lub ta z logo AR ( mile widziana elektryka foteli )
tempomat ( jakiej wersji szukać - nazewnictwo lub jakies numery które modele zawierają tempomat) )
kokpit najlepiej najbardziej neutralny czyli chyba w kolorze srebrnym badź czarnym
bezwypadkowy
no i najważniejsze cena - tak do około 16 tys zł
w planach zakup dopiero na wiosnę ale jak cos sie trafi to bede musiał szybciej szukać nowego właściciela mojej Kappy![]()

Norbi - zdrajco ! Co tu knujesz za plecami Lanciaklubu![]()
![]()
Taką 156-tke to znajdziesz tylko w Erze :mrgreen:
A na poważnie to Kappa nie ma nic wspólnego ze 166. Płyta nie jest ta sama, zawieszenie różni się kolosalnie. Kappa to konstrukcja z 1994 roku i bazuje na rozwiązaniach z Themy i jest bardzo podobne do 164. Tył jest identyczny ( nawet wszystko pasuje śrubka w śrubkę) a przód jest taki jak w Themie i bardzo podobny do 164.
LANCIA KAPPA V6, Fiat CROMA 2.0, Fiat CROMA V6, RITMO 1,5 ie - 32V i 550 kM w sumie
www.lanciapolska.org/forum - forum Lancii

nic nie knuję na LKP tez wstępnie pusciłem info o planowanych zmianach. Wcale nie zdradzam Lancii - wpadła mi w oko jedynie jej kuzynka Alfa i mam ochotę na blizszą znajomośćale bez wątpienia wrócę kiedys do Lancii - maybe Thesis
![]()
co do 156 - mówisz że marne szanse na takie auto ????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 10.12.2007 o godzinie 12:15 na świecie pojawiła sie MOJA KOCHANA CÓRECZKA OLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz Kappa z dumą wozić bedzie na tylnym siedzeniu fotelik dziecięcy![]()

Gratulacje. Zdrówka córci i mamusi.
LANCIA KAPPA V6, Fiat CROMA 2.0, Fiat CROMA V6, RITMO 1,5 ie - 32V i 550 kM w sumie
www.lanciapolska.org/forum - forum Lancii
no kappa jest piękna to włoski dobry samochód ukłon w stronę co z nim zorbiłeś i pozdrawiam :mrgreen:

dzięki za miłe słowa![]()

ja miesiąc temu zapłaciłem za 156 zNapisał norbiwolow
skóra, klimatronikiem, elektryczne szyby x2, skóra, bezwypadkowy i przebieg 150 tysiecy za 21 tysiecy, więc raczej ciężko, dlatego pierw byłem nastawiony na LYBRE SW 1,9 JTD byłem już tak blisko kupna tego auta, z alacantarą, zmieniarka cd, nawigacją, podgrzewane fotele, no full opcja, i była za 17 tysięcy, ale koles mnie wyyyydupczył, byłem juz umowiony, siano wypłacone, urlop wziety dzwonie sie jeszcze upewnic pod wieczor a on mowi ze sprzedal...
a więc może LYBRA ? i to lancia... zawsze zostajesz w rodzinie, a tak pozatym, to Lybra SW jest przepiekna, najlepiej czarna, granatowa, wyglada przepieknie no i kombi bardzo rodzinny samochod....
tu gratulacje dla ciebie dla twojej wybranki! i życze zdrówkaaa! i zdrówka małej!
bo sedan mnie w ogole nie przekonuje (lybra)
co do ar 156, jak łykniesz 1,9 jtd za 18, 19 tysiecy z tym co chcesz to będzie na prawde rewelacja - tak mysle!
pozdrawiam
póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki