Oleńka bardzo lubi jazdę autem - dzwięk V6 działa bardzo kojąco na moją Niunię
ciekawe czy JTD jej podejdzie - martwię się jedynie o pojemność bagażnika - czy rama wózka wejdzie ??? resztę wózka mogę z tyłu włożyć ale podwozie musi sie zmieścić do sedana !!!
powiedzcie mi co bedzie bardziej ekonomiczne 1.9 czy 2,4 jtd ??? auta w przedziale wiekowym 1999-2000.

Witaj norbi! Widzę że i tutaj zaglądasz :wink: i zaprezentowałeś swojego Kappiszona!?
Pozdrawia pawcio1 z forum LKPMoże i ja pójdę tą drogą i też zapodam swój nowy nabytek Kappe 2.0 16v Turbo!

Co do dzieci to okres niemowlaków mam już za sobą,mówią iż małe dzieci nie dają spać a duże żyć :mrgreen:
Życzę powodzenia,zdrowia i uśmiechu na ustach.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl

coraz bliżej do mojej Alfyjuz przeglądam allegro w poszukiwaniu tej jednej jedynej
teraz juz mam sprecyzowane żadania w stosunku do auta :
sedan srebrny
2,4 jtd
minimum 1999 rok
wersja sport pack czyli czarne zegary i konsola środkowa czarna - bez drewna - tak samo kiera
przebieg to raczej kwestia pośrednia - liczy sie stan techniczny
co do bajerów to skóra mile widziana ale tylko czarna lub bananowa - czerwony odpada(
elektryka fotelagrzane stołki itp.
namierzyłem juz wstepnie takowa w kielcach - jest na allegro za 16 tys - koles w miare ok przez telefon ale czy mi jej ktos nie sprzatnie to nie wiem - muszę najpierw Kappę wystwić na allegro i sprzedać z bólem - ach żeby tak było człowieka stac na 2 auta![]()

link do aukcji "może " mojej alfy
aukcja AR 156
co o tym sądzicie ????
koles co do przebiegu to sam powiedział że nie wierzy w taki bo ma to auta niedługo a sprzedaję bo sie żeni i potrzebuję kasy - mówi że bedzie miał z jakies 210 tys km - zresztą fotki wyglądaja ok - zwłaszcza srodek - idealny wg mojego gustu![]()

kurcze juz nie moge doczekac się pierwszej jazdy 156 !!!!!!!
a z drugiej strony zal mi kappy
wstępnie w dniu wczorajszym potencjalny nabywca oglądał kapiszonka tak wiec proces zmiany auta zrobił krok do przodu - teraz tylko moja decyzja czy już jestem gotów na transakcję i finalna decyzja nowego nabywcy - musi sie z tym przespac
p.s. chyba nawet nie bedę musiał kappy na allegro wrzucac bo jest paru zainteresowanych z forum LKPi bardzo dobrze - autko zostanie w rodzinie LKP !!!!! bedzie miało fajna historie uwieczniona na kartach forum
można powiedzieć że mam swojego bloga![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki